Три лица ухапшена због нелегалног оружја и дроге

Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ ухапсили су три лица из Градишке због недозвољене производња и промета оружја и неовлаштене производње и промета дроге, док је за два лица расписана потрага.

Република Српска 07.09.2021 | 11:03
Три лица ухапшена због нелегалног оружја и дроге

Због поменутих кривичних дјела ухапшено лице из Градишке чији су иницијали М.Г, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Полицијски службеници су оперативним радом на терену дошли до сазнања да се у шуми у мјесту Јелићи, град Градишка, налази одређена количина војног наоружања и муниције, наведено је у саопштењу.

Истрагом је утврђено да је наведена локација власништво лица М.Г, на којој је полиција пронашла и одузела већу количину оружја и муниције, минско-експлозивних средстава, тромблонске мине и друге предмете који могу послужити као доказ у кривичном поступку.

Претрес је извршен и на три локације које користи лице М.Г. приликом чега је пронађена и одузета опрема за узгој и производњу дроге.

У наставку активности, у протекла три дана слободе су лишена још два лица из Градишке чији су иницијали Д.Р. и В.У.

На основу наредбе Основног суда Градишка извршен је претрес куће, стана, пословних простора, пратећих објеката, возила на седам локација које користе наведена лица, приликом чега је пронађена и одузета војна пушка, више комада муниције, сува биљна материја која асоцира на марихуану, импровизована лабораторија у припреми, те опрема и средства за узгој дроге.

За лицима чији су иницијали Г.Г. и П.Њ. због наведених кривичних дјела расписана је потрага јер су тренутно недоступни надлежним органима. 

(Срна) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Аууу

07.09.2021 11:41

Ма немогуће ,да дтоге има у Градишци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зорица

07.09.2021 14:55

И ја исто не вјерујем.

Name

Миле

07.09.2021 16:42

Нема,нема,то је породични бизнис