Тријумф Христа над онима који за љубав не знају

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је устоличење митрополиту Црногорско приморском господину Јоаникију, као и свим вјерницима Српске православне цркве у Црној Гори. 

Република Српска 05.09.2021 | 12:10
Тријумф Христа над онима који за љубав не знају

"Честитам и Влади Црне Горе која је показала да је способна да свим грађанима гарантује Уставом загарантована права", навео је Нешић.

Све у претходним недјељама као и непосредно прије устоличења је, како наводи, био још један изазов српском народу да на налете мржње и чистог зла одговори истом мјером.

"Срби су одабрали пут сабирања око своје цркве и свог патријарха, радост због устоличења митрополита и опрост онима који не знају шта раде", навео је Нешич и додао:

"Ми смо  стари европски државотворни и хришћански народ и данас када су пред вјеру бацали невјеру каменица и удараца можемо слободно и поносно рећи - заједно са нашом Црквом, историји и себи извојевали смо још један тријумф Христа над онима који за љубав не знају".

(БН) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

сомеоне

05.09.2021 11:24

још и ту фалиш, бар цркве се склоните

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игипоп

05.09.2021 16:45

Кад овакви крену хвалити, тацно се цовјек запита ста није у реду

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игипопу

05.09.2021 19:17

Битно је да ти несто знас и коментарисес. Ти се насао оцјењивати ко у ста вјерује, свако има право на свој став и вјеру. Браво Несицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није ми јасно

07.09.2021 09:45

Засто су испали проблеми у црној гори. Православци и једни и други. Јел мозе неко да ми објасни? А ти Несицу гони се висе са позорнице.

ОДГОВОРИТЕ