Trijumf Hrista nad onima koji za ljubav ne znaju

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić čestitao je ustoličenje mitropolitu Crnogorsko primorskom gospodinu Joanikiju, kao i svim vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori. 

Republika Srpska 05.09.2021 | 12:10
Trijumf Hrista nad onima koji za ljubav ne znaju

"Čestitam i Vladi Crne Gore koja je pokazala da je sposobna da svim građanima garantuje Ustavom zagarantovana prava", naveo je Nešić.

Sve u prethodnim nedjeljama kao i neposredno prije ustoličenja je, kako navodi, bio još jedan izazov srpskom narodu da na nalete mržnje i čistog zla odgovori istom mjerom.

"Srbi su odabrali put sabiranja oko svoje crkve i svog patrijarha, radost zbog ustoličenja mitropolita i oprost onima koji ne znaju šta rade", naveo je Nešič i dodao:

"Mi smo  stari evropski državotvorni i hrišćanski narod i danas kada su pred vjeru bacali nevjeru kamenica i udaraca možemo slobodno i ponosno reći - zajedno sa našom Crkvom, istoriji i sebi izvojevali smo još jedan trijumf Hrista nad onima koji za ljubav ne znaju".

(BN) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

someone

05.09.2021 11:24

još i tu fališ, bar crkve se sklonite

ODGOVORITE
Name

Igipop

05.09.2021 16:45

Kad ovakvi krenu hvaliti, tacno se covjek zapita sta nije u redu

ODGOVORITE
Name

Igipopu

05.09.2021 19:17

Bitno je da ti nesto znas i komentarises. Ti se nasao ocjenjivati ko u sta vjeruje, svako ima pravo na svoj stav i vjeru. Bravo Nesicu.

ODGOVORITE
Name

Nije mi jasno

07.09.2021 09:45

Zasto su ispali problemi u crnoj gori. Pravoslavci i jedni i drugi. Jel moze neko da mi objasni? A ti Nesicu goni se vise sa pozornice.

ODGOVORITE