Говедарица СНСД-у: Опрости им Боже, не знају шта раде!

„А ако су заиста убијеђени у мирно отцјепљење и излазак Републике Српске из Босне и Херцеговине, па су због тога Ердогану предочили да Дејтон више не постоји, онда човјек нема другог рјешења него да се прекрсти и каже: Боже спаси ову земљу и њен народ. Наравно и да се бори против такве политике и да је побиједи“ – закључио је Говедарица.

Република Српска 05.09.2021 | 11:53
Говедарица СНСД-у: Опрости им Боже, не знају шта раде!

-Господа која је смислила појам мирна дисолуција или је дружина малоумних или су у питању класични преваранти који имају само један циљ а то је манипулисање народом. Мени више личе на народне преваранте него малоумнике – истакао је Вукота Говедарица, члан Предсједништва СДС. 

Он је казао да се у Босни и Херцеговини све може ријешити мирним путем изузев дисолуције те да све разлике или аномалије у нашем друштву које постоје никада неће нарушити мир. 

„Дисолуција не да не може бити мирна већ је ријеч о појави која производи конфликт а Србима конфликт не треба. Нити Србима треба нека нова међународна конференција и ревизија Дејтона јер више него што сада имамо, добити нећемо и не можемо“ – поручио је Говедарица.

Пошто народ више неће да се пеца на причу о референдумима, понавља Говедарица, смишљен је појам мирна дисолуција. 

„То у преводу значи да ће сви федерални босанскохерцеговачки и међународни фактори бити нијеми док Република Српска мирно или скоро неопажено излази из БиХ. Ко нормалан може повјеровати у ову Додикову бајку?“ – упитао је члан Предсједништва СДС-а. 

Он је истакао да је циљ СНСД-а српске факторе који одбаце ту идеју као преварантску или опасну по народ и Републику Српску, треба оптужити за колаборацију са странцима и подаништво према политичком Сарајеву. 

„Врло ми је занимљиво да став како је СДС сервилан према странкама из тог политичког Сарајева, износи портпарол СНСД-а који је донедавно био члан једне од партија из Федерације БиХ. Наравно, за колаборацију нас оптужују управо они који су некада, а и данас само другим методама, успјешно сарађивали са својим истинским менторима“ – казао је Говедарица. 

Одиста, пита Говедарица, за чији интерес Додик прокламује да је Дејтон мртав и да нам у БиХ требају нови разговори чији је циљ тобоже мирна дисолуција? 

„За кога ради тај човјек? То није и не смије бити српска политика. То је политика која српски народ може дебело коштати али то уједно не значи да би то све могло коштати њега и његову породицу“ – казао је члан Предсједништва СДС.

Он наглашава да би у мирну дисолуцију лично могао повјеровати само када би Бијела кућа, Кремљ и Брисел прокламовали тај став као једино могуће рјешење и упитао Додика има ли Република Српска данас иједног савезника за такву политику?

„А ако су заиста убијеђени у мирно отцјепљење и излазак Републике Српске из Босне и Херцеговине, па су због тога Ердогану предочили да Дејтон више не постоји, онда човјек нема другог рјешења него да се прекрсти и каже: Боже спаси ову земљу и њен народ. Наравно и да се бори против такве политике и да је побиједи“ – закључио је Говедарица.

(БН) 

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

!

05.09.2021 10:03

Свака част на свакој ријечи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимир

05.09.2021 11:56

Додику и његовој поквареној коалицији долази крај исто као и Дјукановицу..Све је готово..

Name

Ре

05.09.2021 16:14

Све је као што кажеш. Али само ниси објаснио како сте се ви упецали на Додиков мамац српског јединства.

Name

рембрант

05.09.2021 10:05

Само ратом ЛАКТАСКИ ЗЛИКОВАЦ мозе прикрити своју пљацку од висе милијарди.једини излаз за РУДОЊУ је рат.БУРЛЕ у миру не мозе остати на слободи и сацувати покрадене милијарде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕЦ РАТ ?

05.09.2021 11:32

ТРЕБА ИЗБАЦИТИ И ИЗ РЕЦНИКА !

Name

ВИТОМИР

05.09.2021 10:18

тако је Вукота,то је само још једна од додикових смицалица,избори се ближе а нема шта народу понудити,свјестан је да он и његови дупелисци трче последњи круг и одлазе у заборав као најгора власт у Историји Српског народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

05.09.2021 10:50

Тако то бива када дезертер држи предавање о моралу и патриотизаму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.09.2021 11:59

Па није ти нешто ни овај Говедарица био борац

Name

Која

05.09.2021 11:31

Будала,може још веровати излапелом 'дудуку'?Све би он дао да остане на власти још коју годину,само да одгоди ,прдекану, која га свакако чека наредне године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

05.09.2021 11:53

Ухапсите овиг рудоњу да нас о јаду забавља осталому пусто

Name

Дане

05.09.2021 16:11

Само независна Република Српска је спас за овај народ и бољи економски просперитет. Само наивни то не виде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

05.09.2021 18:22

Ако је цијена независности да он и његови владају још педесетак година,а за тих педесет година неће нас овдје остати ни педесет хиљада,онда нека хвала нека нас у БиХ,ма каква она била.

Name

Браво

05.09.2021 19:24

Веома једноставно, без србовања, и без икаквих увреда објасњено, и све истинито. Е то је оно сто ја оцекујем од правог политицара који зели народ да представља, и да се за народ залазе!!!! Доста је висе национализма, доста је лоповлука. И кад вец све то знате онда престаните са Додиком да сарадзујете, од јединства са њим неце на крају бити ниста за опозицију, али побједа СНСДа на изборима. Сигуран сам у то!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРИЈЕДОРЦАНИН

06.09.2021 10:33

Говедарица морас мало цесце да будес присутан у јавности.Мислим да ти је то потребно.Видим да се Мирко мало уморио.Поздрав

ОДГОВОРИТЕ