Цеца се огласила и открила детаље уговора са Грандом!

Јелена Карлеуша напустила је "Гранд", а уместо ње у жирију такмичења "Звезде Гранда" стигла је Светлана Цеца Ражнатовић. Певачица се није хтела оглашавати све док није потписала уговор. Ражнатовичка не сматра да је дошло до велике промене у овом такмичењу.

Забава 03.09.2021 | 20:32
Цеца се огласила и открила детаље уговора са Грандом!

- Земљотрес се није догодио. Десила се сјајна понуда и обострана добра воља да једно музичко такмичење подигнемо на још виши ниво и додатно испопуларизујемо. Уз све то да уз заједничку снагу и искуства формирамо нова лица на музичкој сцени. Извесно време су трајали преговори, а конкретизовали смо их тек јуче.

Нисам желела да о томе причам у јавности док не буде потписан уговор, чим је то учињено, продукција је изашла са својим саопштењем. Имам искуство у такмичењима, прво сам сама учестовала на истима и борила се за прва места, а онда сам када сам направила одређене године каријере постала део „Пинкових звезда“. Искрено из тог такмичења вучем сјајне утиске.

Ceca Ražnatović, Aleksandar Milić Mili, Jelena Karleuša
фото: Дармир Дервисагиц, Ана Паунковић

Кога можемо назвати главним кривцем што ћете бити део такмичења?

- Судбину. Шалу на страну. Интересовање менаџмента Гранд продукције и на крају отворене и поштене преговоре који су као резултат дали да потпишемо уговор.

Колико дуго ће трајати сарадња?

- У овом моменту могу да кажем да су пред нама три добре године које ме везују за овај пројекат. Желимо да их заједно обележимо у најбољем могућем светлу.

Све занима да ли ће Цеца бити строга или не?

- Не могу да идем против својих принципа којих се држим већ годинама. То је да мишљење о томе како неко пева може да се каже, а да то буде ипак културно и лепо срочено, али да никога не посрамите јавно нити изложите исмејавању. Реч је о младим људима који немају довољног искуства на сцени, ни пред камерама, а посебно не када испред њих седи скоро десет људи који требају да их оцењују. При томе су скупили много храбрости да се окушају у нечему и изборе за боље сутра.

Значи нећете се драти и вређати такмичаре?

- Није поента такмичења да неко плаче на сцени, да се ви дерете на кандидате и да их омаловажавате. Један такмичарски шоу програм како га многи називају треба да утиче на кандидата да буде у сваком наредном кругу још бољи. А на крају да победи онај који се највише трудио или има највећи таленат. Трудићу се да своје знање и све оно што сам научила за преко тридесет година каријере имплементирам у ово такмичење. Мислим да ми будем искрени, ако погледате било који страни програм те врсте, видећете да је тако.

У каквим сте односима са члановима жирија? Одређени чланови су путем медија имали свашта да вам поруче.

- Нико од чланова жирија у директном сусрету није имао ништа лоше да ми каже, већ напротив добијала сам увек веома лепе коментаре на рачун мог рад, изгледа, каријере и бројне друге ствари. Хвала им на томе. Не видим зашто би нови лични сусрети били другачији од тих, препуни срдачности и комплимената. Желим да негујемо добру енергију и да сви ми будемо у служби тога да најбољи и најталентованији се афирмишу и нађу у финалу.

Svetlana Ceca Ražnatović
фото: Дамир Дервишагић

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар