Марија: "Можда нас споји представа нова, поново..."

"Можда нас споји представа нова, поново...", поручила је Марија, Карлеуша је у коментару узвратила емоџијем сломљеног срца.

Забава 03.09.2021 | 17:24
Марија: "Можда нас споји представа нова, поново..."

Пјевачица Јелена Карлеуша напустила је жири музичког такмичења "Звезде Гранда", а сада се тим поводом огласила и њена колегиница Марија Шерифовић.

Наиме, Марија није крила колико јој криво што њена дугогодишња пријатељица неће сједети поред ње у жирију.

Она је на Инстагрмау подијелила њихову заједничку фотографију, а уз то је написала емотивну поруку.

"Мозда нас споји представа нова, поново...", поручила је Марија, Карлеуша је у коментару узвратила емоџијем сломљеног срца.

Подсјетимо, нова сезона "Звезда Гранда" почиње 18. септембра, а учеснике и гледаоце на самом старту очекује једно велико изненађење - нова чланица жирија биће Светлана Цеца Ражнатовић. Цеца је дошла умјесто доскорашње чланице жирија Јелене Карлеуше, што је изазвало велику помпу у јавности јер сви добро знају да се њих двије не подносе.

(Курир.рс/И.Б.) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Схоw Енд

03.09.2021 16:10

Више не гледам музички схоw Звјезде Гранда. Схоw губи свој сјај , вриједност и хумор . Мозда је нови члан жирија популаран у Србији али чисто сумњам да це добро проћи у смислу гледаности у региону. Цеци није мјесто у овим схоw програму . Сви знају колико се Саша Поповић борио да сви учесници буду равно правни и да се Нико не осјећа лоше по готово је водио бригу да се Нико не осјећа другачије по питању националне припадности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Безвезе

03.09.2021 16:35

Цеца је ултрадосадна,бице смор у зирију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емина2

03.09.2021 16:59

е сто це се Вики обтадоваyи неце је имати ко уједати сад је њена кума..?? а куме и го*ана у п.м.

ОДГОВОРИТЕ