Шта кажу остали чланови жирија на долазак Цеце у ЗГ

Александар Милић Мили, директор “Звезда Гранда”, поручио је за 24седам да је пресрећан што ће Цеца Ражнатовић постати део екипа овог музичког такмичења, у коме ће заменити у жирију Јелену Карлеушу.

Забава 02.09.2021 | 20:33
Шта кажу остали чланови жирија на долазак Цеце у ЗГ

На питање да ли је очекивао да ће Цеца прихватити овај ангажман, кратко је рекао да је то очекивано за звезде њених размера.

— Та позиција је природна за тако велике звезде – истакао је, а затим изнео импресије поводом вести која је све шокирала.

— Радујем се томе, Цеца је мој сарадник и пријатељ уназад 20 година и највећа звезда на овим просторима. Веома ми је драго што ће доћи у “Звезде Гранда” – каже нам Мили на почетку разговора, делујући искрено одушевљен.

Да ли ће се са Ражнатовићком боље слагати него што је то био случај са Јеленом, Мили каже да све зависи од тога како ће се шоу одвијати и какво ће бити такмичење.

С обзиром на то да је са Карлеушом стално био у клинчу, те да је са Цецом пријатељ, упитали смо га да ли је са, сада већ бившом чланицом жирија, остао у добрим односима, али нам је дао само кратак одговор.

— Ја сам са свима добар – закључио је композитор.

Ова вест је многе изненадила, а за 24седам огласила се певачица Снежана Ђуришић, која је годинама музички уредник.

Снежана Ђуришић, Антонио Ахел/АТАИмагес

– Као музички уредник “Звезда Гранда” не спадам у део продукције који се бави оваквим врстама одлука и промена. Сматрам да је свако ко је стручан и компетентан, ко има успешну каријеру, ко вредно ради и воли свој посао, заслужује да буде део жирија “Звезда Гранда” и свакако је то свако ко је седео и седеће на том месту. Цеца је свакако уметник који спада у ову категорију и као таква је добро дошла – рекла је за 24седам Снежана.

Ђорђе Давид Фото: 24седам/ Горан Сивачки

Ђорђе Давид шокиран је новом одлуком челника “Звезда Гранда”, тачније није имао појма да ће у столици жирија уместо Јелене Карлеуше седети њена највећа ривалка Цеца Ражнатовић.

Када смо позвали рокера да коментарише вест која спада у једну од највећих преокрета овог такмичења, био је затечен.

— Ко ће бити у жирију? Одакле вам та информација? Не знам стварно ништа о томе, нису ми рекли. Обавезан сам да се прво консултујем са продукцијом, па могу да дам изјаву. А одакле вам та информација? – упитао нас је на крају, па када смо му рекли да је реч о саопштењу Гранд продукције, остао је нем.

Продукцијски жири и даље ће бити у саставу Саша Поповић као председавајући, Снежана Ђуришић и Александар Милић Мили док ће у у столицама за стручни жири и у овој сезони седети Ана Бекута, Марија Шерифовић, Вики Миљковић, Драган Стојковић Босанац и Ђорђе Давид.

– Досадашњој чланици жирија Јелени Карлеуши смо захвални на дугододишњој сарадњи на овом пројекту и свему што је урадила за учеснике, а Гранд продукција остаје кућа у којој је Јелена увек добродошла – саопштили су из ове продукцијске куће.

 (24.седам)

 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Зиле

02.09.2021 19:37

Не гледам висе звезде гранда. А то сто нетко зове Цецу Балканска звезда је присиљавање аудиторија. Звезде Балкана су покојни Тосе,Шаулић. Од зиви Цолиц, Мерлин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боса Босиц

02.09.2021 19:47

Рузан потез.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ЗИЛЕ

03.09.2021 08:39

Појма ти немас.

Name

ЗГ Губи чар гледаности

02.09.2021 20:53

Гледаност је опал када је дошао Мили сад це јос висе опасти када дође Цеца . Сви ти Исти Се хвалили са пинктв и кудили жири у Звјездама гранда а сад сви Јуре у гранд

ОДГОВОРИТЕ
Name

лелеее

02.09.2021 21:25

Куд баш њу да доведу. Јаоо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цеца

06.09.2021 17:37

Највеца пљацкасица је стигла.

ОДГОВОРИТЕ