Бањалука: Судар више возила код Приједорске петље

Више возила, међу којима су и два камиона, учествовала су у саобраћајној незгоди на путу недалеко од Приједорске петље код Бањалуке, речено је Срни у Полицијској управи Бањалука.

Република Српска 01.09.2021 | 16:44
Бањалука: Судар више возила код Приједорске петље

Из Ауто-мото савеза Републике Српске су навели да је због саобраћајне незгоде обустављен саобраћај на магистралном путу Бањалука-Клашнице у правцу Лакташа и да се возила преусмјеравају на стари пут Бањалука-Трн-Клашнице.

Портпарол Полицијске управе Бањалука Данијела Мучибабић рекла је Срни да је полицији пријављена саобраћајна незгода у којој су учествовала два камиона и више аутомобила.

Она је навела да је у току увиђај и да ће више података бити накнадно саопштено.

Будући да је ријеч о фреквентном путном правцу и да је формирана дуга колона возила, из Ауто-мото савеза моле возаче да буду стрпљиви.

(Срна) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Марко

01.09.2021 15:41

Па кад сте направили пут као боб стазу,то нигдје нема у свијету бетонски одбојници одмах тик уз линију.Возаци немају сансу за маневар од 5цм ударице у бетонски блок.Који сте ви аматери,идите мало нанзапад па науците како се праве путеви,ето у ХР само пређите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

савиц1005

01.09.2021 17:28

Ма није то у питању Тамо нема ових нових и скупих радара Мораће и тамо да се поставе као и по граду на свакој другој раскрсници Чак и ако прднеш у ауту регистроваће

Name

ре марко

01.09.2021 19:28

Свака ти је ка у Његоша. У отаџбини за коју ми отац живот даде, ухљеби с купљеним дипломама граде цесте.... срамота да неко цивилизован из европе и свијета види боб стазу.... звану аутопут