Banjaluka: Sudar više vozila kod Prijedorske petlje

Više vozila, među kojima su i dva kamiona, učestvovala su u saobraćajnoj nezgodi na putu nedaleko od Prijedorske petlje kod Banjaluke, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

Republika Srpska 01.09.2021 | 16:44
Banjaluka: Sudar više vozila kod Prijedorske petlje

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske su naveli da je zbog saobraćajne nezgode obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Banjaluka-Кlašnice u pravcu Laktaša i da se vozila preusmjeravaju na stari put Banjaluka-Trn-Кlašnice.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je Srni da je policiji prijavljena saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva kamiona i više automobila.

Ona je navela da je u toku uviđaj i da će više podataka biti naknadno saopšteno.

Budući da je riječ o frekventnom putnom pravcu i da je formirana duga kolona vozila, iz Auto-moto saveza mole vozače da budu strpljivi.

(Srna) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Marko

01.09.2021 15:41

Pa kad ste napravili put kao bob stazu,to nigdje nema u svijetu betonski odbojnici odmah tik uz liniju.Vozaci nemaju sansu za manevar od 5cm udarice u betonski blok.Koji ste vi amateri,idite malo nanzapad pa naucite kako se prave putevi,eto u HR samo pređite.

ODGOVORITE
Name

savic1005

01.09.2021 17:28

Ma nije to u pitanju Tamo nema ovih novih i skupih radara Moraće i tamo da se postave kao i po gradu na svakoj drugoj raskrsnici Čak i ako prdneš u autu registrovaće

Name

re marko

01.09.2021 19:28

Svaka ti je ka u Njegoša. U otadžbini za koju mi otac život dade, uhljebi s kupljenim diplomama grade ceste.... sramota da neko civilizovan iz evrope i svijeta vidi bob stazu.... zvanu autoput