Помозимо малом Михаелу Икићу да оздрави

„Свака помоћ и подршка много нам значе како би наш син што прије оздравио“, каже Саша Икић, отац Михаела Икића

Република Српска 31.08.2021 | 15:08
Помозимо малом Михаелу Икићу да оздрави

Двогодишњи Михаел Икић од рођења води битку за здравље. Овом храбром дјечаку дијагностификована је болест хидроцефалус која му је уништила већи дио мождане масе и нарушила виталне центре у мозгу. Иако је до сада имао двије операције, трајно је ослијепио на једно око. На друго око не види, али постоји могућност операције, којом би повратио вид.

Због тога је покренута хуманитарна акција којој се прикључила и компанија Моззарт, а то могу да учине и сви хумани људи.

- Желим да се захвалим на донацији компанији Моззарт. Ова помоћ нам је значајна у борби за здравље нашег Михаела. Такође, хвала свим хуманим људима који су нам до сада помогли и оним који ће тек да се укључе у нашу акцију. Свака помоћ и подршка много нам значе како би наш син што прије оздравио- каже Саша Икић, отац Михаела Икића.

Михаел је однедавно почео да има епилептичне нападе због којих прима посебну терапију. Ускоро са родитељима путује у Нови Сад гдје би требало да има ласерску интервенцију на оку за коју је новац већ прикупљен.

Међутим, бројни неуролошки проблеми, које малишан има, условили су потребу за сталним физикалним и бањским третманима у Бањалуци, а те трошкове родитељи нису у могућности да сносе сами.

Због тога се надају да ће им хумани људи, уплатом донација, помоћи да њихов син што прије оздрави.

За прикупљање средстава за лијечење Михаела отворен је жиро рачун:

- 552-03018860554-38 у Аддико банци на име његове мајке: Лидија Димовска Икић, Дријен 43, Дервента.

За уплате из иностранства:

- ИБАН: БА395520301961427154, СWИФТ: ХААББА2Б.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Андроид

31.08.2021 13:48

Дајте хуманитарни бр.једноставније и брже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

31.08.2021 14:23

Нисам упућен како функционише активирање броја телефона за скупљање донације, али сваки оператер би требао чим провјери вјеродостојност да ово омогући бесплатно јер то је дефинитивно најлакши начин да се помогне. Свако назове или пошаље СМС, а тешко ко ће сад отићи у банку и уплатити. Опет мораш да уплатис неку цифру која оправдава плаћање провизије банке за уплате, значи бар 10КМ. Много људи нема да одвоји за другог овај новац али можда има 1 марку.

ОДГОВОРИТЕ