Здравкове ћерке: "Враћамо се кући у Београд"

- Ћерке премијера Црне Горе Здравка Кривокапића одлучиле су да се врате у Београд, након, што им је, кажу, безбедност гарантовао председник Србије.

Србија 30.08.2021 | 22:32
Здравкове ћерке: "Враћамо се кући у Београд"

"Лепо је опет бити код куће. Након сто нам је председник Србије Александар Вучић гарантовао безбедност, одлучили смо да наша деца наставе школовање у Београду где су и започели", рекле су Јелена и Милена Кривокапић Тањугу.

Поново су, кажу, међу фамилијом и пријатељима у овом предивном граду. Иначе, након што је скупштина у Подгорици усвојила Резолуцију о Сребреници, ћерке црногорског премијера нашле су се на насловним странама појединих дневних новина у Србији, а њихов живот у Београду стављен је у негативан контекст, док је њихов отац означен као "издајник".

Тада су рекле да су веома разочаране што их неко протерује из државе и града који доживљавају као свој и да ће у консултацији са породицом и безбедоносним службама Црне Горе, проценити колико је њихов даљи боравак у Београду сигуран.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ЈОКСИМ

30.08.2021 20:56

Ваљда им је близе да студирају у Сарајеву. Тамо би биле "безбједније".

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

30.08.2021 21:12

Дјеца студирају у Београду, а неце ици на Цетиње јер „ је то обецао неким амбасадорима". Сто их не посаље у земље ције амбасадоре слуса. Добар професор, јадан политицар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

31.08.2021 04:29

“ВРАЦАМО СЕ КУЦИ У БЕОГРАД” замисли…

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куца

31.08.2021 04:41

Па наравно да им је тамо куца. Нек поведу и тају и њему је тамо куца Како мозе неко бити премијер а против домовине

ОДГОВОРИТЕ