Zdravkove ćerke: "Vraćamo se kući u Beograd"

- Ćerke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića odlučile su da se vrate u Beograd, nakon, što im je, kažu, bezbednost garantovao predsednik Srbije.

Srbija 30.08.2021 | 22:32
Zdravkove ćerke: "Vraćamo se kući u Beograd"

"Lepo je opet biti kod kuće. Nakon sto nam je predsednik Srbije Aleksandar Vučić garantovao bezbednost, odlučili smo da naša deca nastave školovanje u Beogradu gde su i započeli", rekle su Jelena i Milena Krivokapić Tanjugu.

Ponovo su, kažu, među familijom i prijateljima u ovom predivnom gradu. Inače, nakon što je skupština u Podgorici usvojila Rezoluciju o Srebrenici, ćerke crnogorskog premijera našle su se na naslovnim stranama pojedinih dnevnih novina u Srbiji, a njihov život u Beogradu stavljen je u negativan kontekst, dok je njihov otac označen kao "izdajnik".

Tada su rekle da su veoma razočarane što ih neko proteruje iz države i grada koji doživljavaju kao svoj i da će u konsultaciji sa porodicom i bezbedonosnim službama Crne Gore, proceniti koliko je njihov dalji boravak u Beogradu siguran.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

JOKSIM

30.08.2021 20:56

Valjda im je blize da studiraju u Sarajevu. Tamo bi bile "bezbjednije".

ODGOVORITE
Name

???

30.08.2021 21:12

Djeca studiraju u Beogradu, a nece ici na Cetinje jer „ je to obecao nekim ambasadorima". Sto ih ne posalje u zemlje cije ambasadore slusa. Dobar profesor, jadan politicar!

ODGOVORITE
Name

Vaske

31.08.2021 04:29

“VRACAMO SE KUCI U BEOGRAD” zamisli…

ODGOVORITE
Name

Kuca

31.08.2021 04:41

Pa naravno da im je tamo kuca. Nek povedu i taju i njemu je tamo kuca Kako moze neko biti premijer a protiv domovine

ODGOVORITE