Каћа Грујић се удала за Гобељу, у току интимно славље!

Катарина Грујић удала се данас за свог вереника Марка Гобељића.

Забава 30.08.2021 | 19:11
Каћа Грујић се удала за Гобељу, у току интимно славље!

Певачица и фудбалер заклели су се на вечну љубав пред члановима најуже породице и пријатељима. Како Курир сазнаје, велико славље одложено је за следећу годину. Разлога за то је више, а првенствено због ситуације са корона вирусом и трудноће у којој се Катарина налази.

Katarina Grujić
ФОТО: КУРИР

Певачица за најсрећнији дан у животу није одабрала традиционалну белу венчаницу, већ је изабрала летњу цветну хаљину са дугачким рукавима и отвореним леђима. Да је у питању прослава венчања, можете видети и на фотографијама са прославе, које вам ексклузивно доносимо у наставку, а на којима се виде млада и младожења са венчаним бурмама на рукама.

Katarina Grujić
ФОТО: КУРИР

Госте је забављала Катаринина блиска другарица и колегиница Андреана Чекић, која ни овог пута није пропустила да запева на приватном слављу своје дугогодишње пријатељице.

Katarina Grujić

Подсетимо, након годину дана забављања и хармоничне везе, фудбалер Марко Гобељић запросио је Каћу почетком јуна.

Тада је, такође, уз најужи круг пријатеља, Катарина изговорила "да", док је била на коленима и држала се за главу, не верујући шта се дешава.

Недавно се у јавности, појавила и вест да је певачица у другом стању, али она то до сада није хтела да потврди. Тренутно се наводно, налази у шестом месецу трудноће, што се може и закључити по њеном стомаку, који више не може, а и не покушава да сакрије од јавности.

Katarina Grujić
ФОТО: КУРИР

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар