Kaća Grujić se udala za Gobelju, u toku intimno slavlje!

Katarina Grujić udala se danas za svog verenika Marka Gobeljića.

Zabava 30.08.2021 | 19:11
Kaća Grujić se udala za Gobelju, u toku intimno slavlje!

Pevačica i fudbaler zakleli su se na večnu ljubav pred članovima najuže porodice i prijateljima. Kako Kurir saznaje, veliko slavlje odloženo je za sledeću godinu. Razloga za to je više, a prvenstveno zbog situacije sa korona virusom i trudnoće u kojoj se Katarina nalazi.

Katarina Grujić
FOTO: KURIR

Pevačica za najsrećniji dan u životu nije odabrala tradicionalnu belu venčanicu, već je izabrala letnju cvetnu haljinu sa dugačkim rukavima i otvorenim leđima. Da je u pitanju proslava venčanja, možete videti i na fotografijama sa proslave, koje vam ekskluzivno donosimo u nastavku, a na kojima se vide mlada i mladoženja sa venčanim burmama na rukama.

Katarina Grujić
FOTO: KURIR

Goste je zabavljala Katarinina bliska drugarica i koleginica Andreana Čekić, koja ni ovog puta nije propustila da zapeva na privatnom slavlju svoje dugogodišnje prijateljice.

Katarina Grujić

Podsetimo, nakon godinu dana zabavljanja i harmonične veze, fudbaler Marko Gobeljić zaprosio je Kaću početkom juna.

Tada je, takođe, uz najuži krug prijatelja, Katarina izgovorila "da", dok je bila na kolenima i držala se za glavu, ne verujući šta se dešava.

Nedavno se u javnosti, pojavila i vest da je pevačica u drugom stanju, ali ona to do sada nije htela da potvrdi. Trenutno se navodno, nalazi u šestom mesecu trudnoće, što se može i zaključiti po njenom stomaku, koji više ne može, a i ne pokušava da sakrije od javnosti.

Katarina Grujić
FOTO: KURIR

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar