СДС: СНСД није стваралац Српске, већ диктатуре

Градски одбор СНСД Бањалука наставља са политиком манипулације и изношења нетачних чињеница настојећи да плагирају историју и прикажу је онако како не стоји, поручили су из Ресора за међународну и регионалну сарадњу Градске организације СДС Бањалука.

Република Српска 29.08.2021 | 20:24
СДС: СНСД није стваралац Српске, већ диктатуре

Градски одбор СНСД Бањалука наставља са политиком манипулације и изношења нетачних чињеница настојећи да плагирају историју и прикажу је онако како не стоји, поручили су из Ресора за међународну и регионалну сарадњу Градске организације СДС Бањалука.

Апсурдно је покушавати замајавати народ и приказати се као државотворна странка као што то сад чини СНСД , ако чињенице говоре да је та странка настала неколико година након настанка Републике Српске, указују у ГО СДС Бањалука. 

Подсјећају јавност Републике Српске да СНСД својим дјеловањем и доприносом није учествовао у изградњи темеља Републике Српске. Тај процес изградње започет је 5 година прије настанка СНСД-а.

- Наиме, стварање Републике Српске је започето још '91 године и у њеном стварању су највише учествовали њени најбољи синови. Само Српска демократска странка од свих политичких актера на политичкој сцени Републике Српске за себе може рећи да је старија од Републике Српске. Као идејни творац и стваралац можемо рећи да је то СДС, а не неко ко је настао далеко послије стварања Републике Српске, подсјећа СДС.

Што се тиче плагијатора, како истиче СДС, за њих (СНСД) би се прије могло рећи да су они ти који разграђују Републику Српску за коју су многи дали своје животе.

- СНСД-у нећемо оспорити право да су увели партијску диктатуру и изградили феудалну пирамиду због које се могу похвалити да су ствараоци унитарне БиХ. А томе у прилог говоре многе надлежности које су истргнуте и пренесене на ниво БиХ од 2006. године.

За вријеме 15 година владавине СНСД-а: прекинут је платни промет са Србијом, уведене су заједничке таблице, успостављен је СУД БиХ, надлежност над границом је пренесена на ниво БиХ и успостављена је ДГС, формирана СИПА и ОСА. 2006 године прихваћена је арбитражна одлука за Брчко чиме је Република Српска пресјечена на источни и западни дио, подсјећа СДС.  

Они наводе да је СНСД провођењем своје страначке политике допринио масовном исељавању становништва посебно младих кадрова који одлазе највише због неправде и непотизма.

Катастрофалном економском политиком владајуће коалиције коју предводи СНСД смо доведени у ситуацију да смо дупло више задужени од ФБиХ по глави становника, истичу у СДС-у и поручују Градском одбору СНСД Бањалуке, и његовом руководству да треба да схвате да политика, па и на локалном нивоу није само акробатика и математика, него прије и изнад свега ЕТИКА. Долази вријеме када ће то постати јасно.

(БН)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

ГАНГСТЕРИ

29.08.2021 19:05

ПА ТО СУ ОБИЦНИ ГАНГСТЕРИ. КАКВА ВЛАСТ. ПРОПАСТ НЕ ВЛАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Апис

30.08.2021 01:44

Додиково резим треба сто пре свргнуту, боље Данас него сутра, јер свако Дан продају Дио РС узимањем кредита светске мафије.

Name

Борац

30.08.2021 07:47

Јел ово са потернице? Све милионери.

Name

Лаик

29.08.2021 19:08

Предлажем, када су већ такве "патриоте,"да међу собом нађу два добровољца да гуле казне затвора у мјесто Ратка и Радована, ипак су та два Човјека заслужна за стварање Р.С., упссс, па њихов преседник за њих је давно рекао да су злочинци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

29.08.2021 19:49

Када се сјетим ваше владавине и продаје Долине Неретве, Горажда, Бихаћа итд итд итд, а касније одобравања Извјештаја о догађајима у и око Сребренице и када сте потписали капитулацију Војске Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.08.2021 07:45

Ту је медјународна заједница диктирала правила и ниста се није могло урадити. Црвена секта је РС завила у црно!, а себе називају патриотама.

Name

Клементина

29.08.2021 20:14

Погледајте само ове фаце. Јеботе, страх ме погледати их на слици а тек уживо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

29.08.2021 22:33

Какаве фаце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

29.08.2021 22:58

Сумњива лица ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

30.08.2021 01:42

Опште познато је да су црвени једна лоповска секта која је опљачкала, задужила, раселила и обесправила сопствени народ горе од било којег рата и непогоде. Али и томе ће крај ускоро. Више нас је. Готови су црвени кмери. Смрт фашизму и лоповлуку, а слобода народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

30.08.2021 04:29

Само они који немају своје ,,ја,, могу бити дио ове секте..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зу-зу

30.08.2021 06:34

Стоп црвеној секти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

30.08.2021 07:29

Жива истина, њихови родитељи и ђедови су стварали диктатуру пролетаријата а они стварају диктатуру лопова, олоша и тајкуна пљачкаша.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избјеглица

30.08.2021 08:04

А љепоте када не буду висе у новинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

30.08.2021 12:49

Нисте ни ви били пуно бољи. Научили су они посао од вас. Гори су од вас утолико сто су све уништили и покрали. Ви сте одвели сте народ у рат и издали. Младост изгунула ни зашто, да би ви сједили у фотељама и препуцавали се. Сад сте само ухљеби и зао вам сто нисте на власти, а да јесте били би исти као црвени сектаси. Нисте ви способни да будете власти, а и нећете јер је најлакше примати плату, ништа не радити, помало залајати и чувати фотељу.

ОДГОВОРИТЕ