Драма на наступу: Сплав пун људи почео да тоне

Пјевач Амар Гиле Јашарспахић доживио је непријатну ситуацију на свом наступу у Обреновцу.

Забава 29.08.2021 | 15:36
Драма на наступу: Сплав пун људи почео да тоне

Наиме, Амар Гиле и ди-џеј Радомир Костић, алијас Сен Тропе, били су задужени за музику, а након што је Гиле отпјевао први блок, сплав је почео да тоне усред весеља.

– Вече је почело одлично, сплав је био крцат. Сви су се забављали, пили, играли, али након првог блока, само што је завршио, сплав је почео да тоне – рекао је извор за домаће медије, преноси Блиц.

– Одједном се нагнуо на једну страну, под углом од 45 степени и настала је паника. Људи су почели да вриште, склањају се и бјеже, па су масовно почели да излазе са сплава. Срећом, није било повријеђених, али је наступ наравно прекинут из безбједносних разлога – навео је извор и додао:

– Унутра је све било полупано, јер се све сручило, столови су почели да падају на једну страну, чаше су попадале на све стране, невјероватно је да нико није задобио повреду у тој лудници – завршава извор за “Телеграф”.

Ди-џеј Сен Тропеом, потврдио је наводе поменутог портала.

– Истина је, јуче је прекинут наступ на сплаву због тога што је сплав почео да тоне. Било је непријатно, али најбитније је да нико није повријеђен.

На свом Инстаграм профилу, Сен Тропе је објавио видео који је снимио са Амаром, а у којем обојица причају о немилом догађају.

– То је та екипа која је потопила сплав – нашалио се ди-џеј након што је драма прошла.

– Буквално потопила, сплав се нагнуо – потврдио је Гиле.

(Телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар