Ђорђе би дао све да пије из ципеле од 2.000 евра за бакшиш

Певач Радиша Трајковић Ђани жестоко је поткачио колегу Ђорђа Давида, који га је претходно испрозивао јер је на тезги зарад бакшишапио алкохол из прљаве ципеле од 2.000 евра, па тврди да је рокеру сан да за велики новац уради исту ствар.

Забава 28.08.2021 | 13:38
Ђорђе би дао све да пије из ципеле од 2.000 евра за бакшиш

Ђани је испричао да му није јасно зашто је Ђорђу засметало то што је пио из ношене обуће да би испоштовао домаћина и госте, па му је поручује да се више бави својим животом и да његов не коментарише.

Radiša Trajković Đani
ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ

- Ђорђе би дао све на свету да може било шта да попије из ципеле од 2.000 евра и да на све то узме бакшиш од 10.000 евра. Комплекси су чудо, ја сам био код домаћина ког приватно много волим и то што сам урадио нема цену. То се код нас у послу тако ради, тако се испоштује домаћин и тако се показује да вам је лепо у друштву које вас окружује. Ђорђе је јадник који се качи на мене из не знам ког разлога, али ме то не занима, право да вам кажем. Никога од колега не коментаришем, то знају сви. Не занима ме ко колико пије, како се понаша, с ким је и шта ради. Имам здраву и складну породицу, немам трзавица, хвала богу, добро радим, па и немам времена да их трошим на ствари које ме не занимају. Гледам себе и своје двориште, али кад ме неко изнервира тако глупим коментаром, не могу да не реагујем - рекао је Ђани за "Свет" преносе медији.

Фолкер је потом за испричао да је безброј пута сведочио ситуацијама где његове колеге раде и луђе ствари зарад бакшиша, али да никада ни у кога није упирао прстом.

Radiša Trajković Đani
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/КУРИР

- Познато је да често радим са Јаном, Дарком Лазићем, Андреаном Чекић и другим екипама, а заједно обично погађамо тезге које су ван Србије, свуда по дијаспори. На тим прославама се свашта дешава, домаћини се напију, опусте се превише, али се тада узимају најбоље паре. Дешавало се да нас гости са домаћином носе на раменима, ките храном и предјелом, да нам стављају евре у гаће, ма све! То је само део прославе, нема ту зле крви нити нас било ко од домаћина не поштује тиме. Свако ко нас позове спреман је и да добро плати, тако да мени нису јасни људи који су спремни да осуде, а да и не знају како стварно стоје ствари - прича фолкер и додаје:

- Не знам да ли сте приметили, али се обично мање звезде лепе за ове веће. Ретко се деси да је обрнуто. Ко нон-стоп ради, нема времена да се бави оваквим стварима, фокусира се само на свој успех и такмичи се само са собом.

(Курир.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Комсиница

28.08.2021 13:34

Ти си Ђани један бескичмењак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјомла

28.08.2021 14:30

Знаци да се испостује домацин треба пити из његове ципеле? Интересантно, нисам јос цуо за тај обицај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

28.08.2021 15:46

Јасно је мени да има сваста на слављима да се даје баксис музици за бољу атмосферу.Али Дјани овај теби није ни познаник ни домацин,овај је имао само за циљ да те понизи да испаднес сто јаднији у цему је и успео гадис се целом региону,мада и он је испао кретенцина која се изивљава над цовеком који покусава да ради свој посао,све укупно сте испали јадни ма које паре да су у питању.

ОДГОВОРИТЕ