Бијељинској болници донирани болнички кревети

- Добротворна организација зворничко-тузланска „Тројеручица“ са Хуманитарном Групом за подршку села баре из Тићинија, Швајцарска, донирала је данас бијељинској болници „Свети врачеви“, 26 болничких кревета са припадајућим душецима, по свјетским медицинским стандардима, намијењених за опремање ковид болнице.

Република Српска 27.08.2021 | 20:47
Бијељинској болници донирани болнички кревети

Директор болнице „Свети Врачеви“ Проф.др Златко Максимовић се захвалио на вриједној донацији свештенику Велиславу Мишури, представнику Добротворне организације „Тројеручица“ и организацији Хуманитарне Групе за подршку села Баре из Тићинија која је помогла око реализације ове донације.

-У питању су изузетно квалитетни кревети израдјени по најсавременијим стандардима који ће слузити за смјестај пацијената у ковид болници  чији број се назалост повећава, рекао је Проф.др Максимовић на данашњој прес конференцији. Што се тиче епидемиолошке ситуације др Максимовић је дао податке да се у ковид болници тренутно налази 22 пацијента, од којих је 5 на респиратору а њих 14 на кисеоничној терапији.

Свештеник Велислав Мишура је изјавио да ово није прва донација и да ће их свакако бити још у будућем периоду.

„Наставићемо да радимо за добробит нашег народа, јер то је наша мисија“ истакао је Мишура данас.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

???

27.08.2021 20:02

А гдје су сталци за инфузију?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.08.2021 11:01

А сви сектаси изасли да се сликају.

Name

БЛ

28.08.2021 07:37

Наси су толико покрали да без донација не иде ниста висе.

ОДГОВОРИТЕ