Bijeljinskoj bolnici donirani bolnički kreveti

- Dobrotvorna organizacija zvorničko-tuzlanska „Trojeručica“ sa Humanitarnom Grupom za podršku sela bare iz Tićinija, Švajcarska, donirala je danas bijeljinskoj bolnici „Sveti vračevi“, 26 bolničkih kreveta sa pripadajućim dušecima, po svjetskim medicinskim standardima, namijenjenih za opremanje kovid bolnice.

Republika Srpska 27.08.2021 | 20:47
Bijeljinskoj bolnici donirani bolnički kreveti

Direktor bolnice „Sveti Vračevi“ Prof.dr Zlatko Maksimović se zahvalio na vrijednoj donaciji svešteniku Velislavu Mišuri, predstavniku Dobrotvorne organizacije „Trojeručica“ i organizaciji Humanitarne Grupe za podršku sela Bare iz Tićinija koja je pomogla oko realizacije ove donacije.

-U pitanju su izuzetno kvalitetni kreveti izradjeni po najsavremenijim standardima koji će sluziti za smjestaj pacijenata u kovid bolnici  čiji broj se nazalost povećava, rekao je Prof.dr Maksimović na današnjoj pres konferenciji. Što se tiče epidemiološke situacije dr Maksimović je dao podatke da se u kovid bolnici trenutno nalazi 22 pacijenta, od kojih je 5 na respiratoru a njih 14 na kiseoničnoj terapiji.

Sveštenik Velislav Mišura je izjavio da ovo nije prva donacija i da će ih svakako biti još u budućem periodu.

„Nastavićemo da radimo za dobrobit našeg naroda, jer to je naša misija“ istakao je Mišura danas.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

???

27.08.2021 20:02

A gdje su stalci za infuziju?

ODGOVORITE
Name

Re

28.08.2021 11:01

A svi sektasi izasli da se slikaju.

Name

BL

28.08.2021 07:37

Nasi su toliko pokrali da bez donacija ne ide nista vise.

ODGOVORITE