Мушкарац погинуо на пружном прелазу код Бањалуке

Седамдесетједногодишњи мушкарац погинуо је у бањалучком насељу Мишин Хан када је теретни воз ударио у возило, потврђен је БН-у из полиције. Извршен је и увиђај, а након обдукције знаће се детаљи несреће.

Република Српска 25.08.2021 | 15:25
Мушкарац погинуо на пружном прелазу код Бањалуке

У саобраћајној несрећи на пружном прелазу у Мишином Хану код Бањалуке погинуо је седамдесетједногодишњи Станко Керкез, саопштено је из бањалучког Окружног јавног тужилаштва.

У несрећи су учествовали теретни воз Жељезница Српске и путничко возило марке „опел корса“ којим је управљао Керкез. 

Трагедија се догодила око 11:45 а полицијски увиђај извршио је дежурни тужилац. Несрећа се догодила овдје на овом пружном прелазу на којем нема рампе, а мјештани Мишиног Хана су шокирани.

Ово је први пут да се догодила оваква трагедија са смртним исходом, кажу мјештани. И раније су се дешавале мање несреће гдје је било материјалне штете али ово је изненадило све мјештане. 

Ја сам био очевидац, гледао сам кад је он прелазио пругу успорио је возило воз је свирао шта је њему било да је пошао под воз, да је пар секунди прије не би ништа било. Да ли је човјеку мало позлило или препао се нагло кочио немам појма.

То је непажња само ме чуди како је ишао да није могао да закочи или бити.

Окружни јавни тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере ради утврђивања свих околности саобраћајне незгоде, а након обдукције тијела настрадалог лица знаће се додатни детаљи несреће. 

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ново

25.08.2021 13:53

Очито да нешто није ријешено како би требало.Мислим да народ неби ишао преко пруге да има алтернативу,логично.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милиционар

25.08.2021 14:12

Мислим да смо у РС рекордери по несрећама на пружим прелазима, наплатним кућицама и по удрау у дивљач на ауто путевима а једини кривац за то су управо железнице и аутопутеви

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.08.2021 17:31

Слазем се , јос бих додао и по корупцији у саобрацају смо при врху, ако не и први.