Садик се не каје: Па шта ако сам величао Орића имам право, певаћу у Санџаку?!

Финалиста последње сезоне "Звезда Гранда", Садик Хасановић из Сребреника после скандала да је певао о убијању Срба, почетком августа сазнао је да му је доживотно забрањен улазак у Републику Србију.

Забава 25.08.2021 | 13:24
Садик се не каје: Па шта ако сам величао Орића имам право, певаћу у Санџаку?!

Садик се прво се правдао Београду и Србији, али сад кад му је забрањено да улази у Србију тврди пазар са Насером Орићем, отцепљује Нови Пазар од Србије, па може сад са Јадранком Барјактаровић руку под руку да пева.

Наиме, након што му је 2. августа забрањено да уђе у Србију, певач каже да није ни покушао да дође у Србију  већ у његов Нови Пазар.

Он је почетком месеца враћен са граничног прелаза Шпиљани јер је на наступима у Босни изводио песме које величају ратног злочинца Насера Орића и славе клање Срба на Божић 1993. године у Кравици, када је масакрирано и убијено 49 Срба!

Кад је сазнао да више неће моћи овде да наступа и зарађује, Садик је решио да отцепи Нови Пазар од Србије!

- Срамота је што ми је забрањен улазак у Србију, али имам ја моју Босну и мој Санџак! Ништа ми више не треба. Истина је да сам 2. августа покушао да пређем гранични прелаз са Србијом. Али да бих дошао у Нови Пазар, а не у Србију! Не занима ме што је Нови Пазар званично део Србије, ја Нови Пазар гледам као мој Санџак! Ако ни ту не могу, ја ћу отићи у црногорски део Санџака и тамо певати - рекао је Хасановић.

Sadik Hasanović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Он се ни мало не стиди што је у песмама величао Насера Орића.

- Ја сам то што јесам, и не стидим се тога. Не капирам због чега би требало да ми буде жао? Па шта ако сам певао о Насеру Орићу? Имам право да славим Орића! У песми "Ој, Насере, сребренички сине" нема ништа увредљиво! Када и остали музичари одговоре на питање да ли се кају што су певали такве песме, и ја ћу вам дати одговор - рекао је Садик.

Sadik Hasanović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН
(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Идоте глупи

27.08.2021 11:20

Што си уопште ишао у Београд да пјеваш? Ниси једини!

ОДГОВОРИТЕ