Sadik se ne kaje: Pa šta ako sam veličao Orića imam pravo, pevaću u Sandžaku?!

Finalista poslednje sezone "Zvezda Granda", Sadik Hasanović iz Srebrenika posle skandala da je pevao o ubijanju Srba, početkom avgusta saznao je da mu je doživotno zabranjen ulazak u Republiku Srbiju.

Zabava 25.08.2021 | 13:24
Sadik se ne kaje: Pa šta ako sam veličao Orića imam pravo, pevaću u Sandžaku?!

Sadik se prvo se pravdao Beogradu i Srbiji, ali sad kad mu je zabranjeno da ulazi u Srbiju tvrdi pazar sa Naserom Orićem, otcepljuje Novi Pazar od Srbije, pa može sad sa Jadrankom Barjaktarović ruku pod ruku da peva.

Naime, nakon što mu je 2. avgusta zabranjeno da uđe u Srbiju, pevač kaže da nije ni pokušao da dođe u Srbiju  već u njegov Novi Pazar.

On je početkom meseca vraćen sa graničnog prelaza Špiljani jer je na nastupima u Bosni izvodio pesme koje veličaju ratnog zločinca Nasera Orića i slave klanje Srba na Božić 1993. godine u Kravici, kada je masakrirano i ubijeno 49 Srba!

Kad je saznao da više neće moći ovde da nastupa i zarađuje, Sadik je rešio da otcepi Novi Pazar od Srbije!

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati - rekao je Hasanović.

Sadik Hasanović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

On se ni malo ne stidi što je u pesmama veličao Nasera Orića.

- Ja sam to što jesam, i ne stidim se toga. Ne kapiram zbog čega bi trebalo da mi bude žao? Pa šta ako sam pevao o Naseru Oriću? Imam pravo da slavim Orića! U pesmi "Oj, Nasere, srebrenički sine" nema ništa uvredljivo! Kada i ostali muzičari odgovore na pitanje da li se kaju što su pevali takve pesme, i ja ću vam dati odgovor - rekao je Sadik.

Sadik Hasanović
FOTO: PRINTSCREEN
(Kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Idote glupi

27.08.2021 11:20

Što si uopšte išao u Beograd da pjevaš? Nisi jedini!

ODGOVORITE