Након саслушања поклонио се публици на премијери филма

Глумац који је данас саслушан због напада на редитеља Гагу Антонијевића, поклонио се публици на београдској премијери филма "Нечиста крв - Грех предака"!

Магазин 24.08.2021 | 22:41
Након саслушања поклонио се публици на премијери филма

Вечерас се у Београду премијерно приказује филм "Нечиста крв - Грех предака" у којем главне улоге тумаче Анђела Јовановић. Катарина Радивојевић, Феђа Штукан, Тим Сејфи, Нела Михаиловић, Марко Грабеж и Драган Бјелогрлић, глумац који је доспио у центар пажње медија због скандала на фестивалу у Нишу.

Бјелогрлић је дан премијере провео у тужилаштву у Нишу, гдје је три сата давао изјаву поводом напада на редитеља Гагу Антонијевића у бистроу хотела, а потом је стигао, са закашњењем, и на београдску премијеру филма.

Бројни фотографи су ипак жељно ишчекивали долазак филмског "Хаџи Трифуна". Бјела је стигао на крај премијере и поклонио се заједно с колегама из филма.

Драган Бјелогрлић дошао је на премијеру само пар сати након трочасовног саслушања у Основном јавном тужилаштву у Нишу, гдје је признао кривицу, односно напад на редитеља Предрага Гагу Антонијевића.

По напуштању установе глумац се обратио окупљеним медијима, те истакао да му је "жао због учињеног".

"Жао ми је што сам насјео на грозне провокације господина Антонијевића које трају више од годину и по дана. Жао ми је што се господин Антонијевић појавио баш у тренутку када сам имао двије величанствене премијере. Жао ми је што нисам издржао да достојанствено игноришем његове провокације, што сам дозволио да ово баци сјенку на ове догађаје. Жао ми је што сам то урадио", рекао је глумац.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Стевен Сеагал

24.08.2021 21:10

Данас право зезнуто бит умјетник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славен

24.08.2021 21:55

Добар цовјек херцеговац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ји

24.08.2021 22:18

Разочарао си ме. Ти би требао бити примјер данашњој омладини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиљана

26.08.2021 06:24

Не дозволи себи да насједаш на примитивизам, да те испровоцирају љигавци....

ОДГОВОРИТЕ