Одбојкашице БиХ изгубиле у четвртом колу ЕП од Белгије

Женска репрезентација Босне и Херцеговине поражена је од селекције Белгије у четвртом колу Групе А резултатом 3:0 у сетовима.

Спорт 24.08.2021 | 18:54
Одбојкашице БиХ изгубиле у четвртом колу ЕП од Белгије

Резултат по сетовима је гласио 25:23, 25:19, 25:15.

У првом сету велика борба водила се за сваки поен. Наш тим је имао предност током цијелог првог сета, а у једном тренутку та предност износила је и 4 поена разлике. Белгијанке су нажалост ипак успјеле да се врате у егал, те су у самом финишу сета успјеле да преокрену и ријеше га у своју корист са 23:25.

Други сет обиљежила је одлична игра репрезентације Белгије. Наше дјевојке нису успјеле наћи одговор за борбену игру Белгијанки које су на крају сет ријешиле у своју корист са 25:19.

На почетку трећег сета виђено је доста борбе и узбуђења, а играло се углавном поен за поен све до половине. Тада Белгијанке праве серију и одлазе на +6. Ту предност су успјеле сачувати до краја и трећи сет ријешити у своју корист резултатом 25:15.

Наш тим се након четири кола налази на петој позицији са три освојена бода. Првопласирана је Русија са 10 освојених бодова, али и сусретом више у односу на Србију која има бод мање, трећепласирана је селекција Белгије која има 8, Француска је четврта са 3 освојена бода, док је Азербејџан посљедњепласирани без бодова.

Змајице очекује још један меч групне фазе у четвртак када ће са почетком од 17 сати снаге одмјерити са Русијом.

Вечерас ће бити одигран још један сусрет у нашој групи, а састат ће се домаћин Србија и Азербејџан са почетком од 20 сати.

(Н1)

Коментари / 0

Оставите коментар