Отворена нова филијала Нове банке у Брчком

У Брчком су данас свечано отворене нове просторије Нове банке.

Република Српска 23.08.2021 | 15:51
Отворена нова филијала Нове банке у Брчком

Предсједник Управе „Нове банке” Синиша Аџић рекао је да је важно имати добре односе с Владом и заједничко учешће на пројектима јер, без развоја локалне заједнице и развоја бизниса клијената нема могућности ни банка да се развија.

“Нова банка је највећа банка са приватним домаћим капиталом у БИХ. Као такви ми смо се одлучили да инвестирамо у властите просторе и да на тај начин покажемо желимо остати , развијати се, развијати банку, развијати локалну заједницу и наравно бизнисе наших клијената. Овдје имамо услове који су много бољи од претходне локације. Имамо прилику да се развијамо и у дијелу дигиталног банкарства и у дијелу услуга које нисмо развијали до сада “, рекао је Аџић.

Приликом обраћања градоначелник Брчког Есед Кадрић је казао да отварање нових просторија Нове банке  потврђује финансијску стабилност  као и потенцијал за развој банкарског сектора у  Брчком.

“Најавили смо да ћемо се бавити изградњом јавне инфраструктуре и реализацијом великих приватних пословних иницијатива што је засигурно добра прилика за банке у Брчком па тако и за “Нову банку” и све остале да се придруже Влади Брчко дистрикта у реализацији ових великих пројеката од којих ће засигурно имати користи и дистрикт и грађани а у своме пословању и свака банка“, истакао је Кадрић.

Након свечане церемоније „Нова банка” уручила је новчану помоћ по 1.000,00 КМ Удружењу „Трка за живот”, Удружењу добровољних давалаца крви „Кап спаса” и Вијећу младих Брчко дистрикта БиХ.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Рале

24.08.2021 00:01

Сто отварате нове банке када се на свим нетовима рекламира биткоин. Ја циме се све људи баве. Овај биткоин је исто сто и каматq на ороцење 50 посто код дафине па будале натрцале и остале празних дзепова. Ко јос вјерује у такву добит сто посто је кратак у памет сто реце црногирац. Нема пара на гузове а јос мало па пара неце ни бити. Цип или картица и маси усима. Онолико колико имас на картици а бице колико ти они напису да си зарадио и то је то. Пензионере це поубијати вакцинама паметни це пограбити уцесце за биткоин од будала који улозе и тако це зивот бити монотон и нокакав. Мозда це ова нова банка радити биткоином а све познате фаце це улозити позамасне суме. Хсхахахаха. Ако имате паре купујте злато ту је лова а биткоин је супљак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ангел

24.08.2021 13:51

Благо теби кад си тако паметан. Бас ме занима на који си користан нацин искористио такву интелигенцију.

Name

Миркан

24.08.2021 06:41

Ови још увек уживају у плодовима рада Милана Радовића.

ОДГОВОРИТЕ