Otvorena nova filijala Nove banke u Brčkom

U Brčkom su danas svečano otvorene nove prostorije Nove banke.

Republika Srpska 23.08.2021 | 15:51
Otvorena nova filijala Nove banke u Brčkom

Predsjednik Uprave „Nove banke” Siniša Adžić rekao je da je važno imati dobre odnose s Vladom i zajedničko učešće na projektima jer, bez razvoja lokalne zajednice i razvoja biznisa klijenata nema mogućnosti ni banka da se razvija.

“Nova banka je najveća banka sa privatnim domaćim kapitalom u BIH. Kao takvi mi smo se odlučili da investiramo u vlastite prostore i da na taj način pokažemo želimo ostati , razvijati se, razvijati banku, razvijati lokalnu zajednicu i naravno biznise naših klijenata. Ovdje imamo uslove koji su mnogo bolji od prethodne lokacije. Imamo priliku da se razvijamo i u dijelu digitalnog bankarstva i u dijelu usluga koje nismo razvijali do sada “, rekao je Adžić.

Prilikom obraćanja gradonačelnik Brčkog Esed Kadrić je kazao da otvaranje novih prostorija Nove banke  potvrđuje finansijsku stabilnost  kao i potencijal za razvoj bankarskog sektora u  Brčkom.

“Najavili smo da ćemo se baviti izgradnjom javne infrastrukture i realizacijom velikih privatnih poslovnih inicijativa što je zasigurno dobra prilika za banke u Brčkom pa tako i za “Novu banku” i sve ostale da se pridruže Vladi Brčko distrikta u realizaciji ovih velikih projekata od kojih će zasigurno imati koristi i distrikt i građani a u svome poslovanju i svaka banka“, istakao je Kadrić.

Nakon svečane ceremonije „Nova banka” uručila je novčanu pomoć po 1.000,00 KM Udruženju „Trka za život”, Udruženju dobrovoljnih davalaca krvi „Kap spasa” i Vijeću mladih Brčko distrikta BiH.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Rale

24.08.2021 00:01

Sto otvarate nove banke kada se na svim netovima reklamira bitkoin. Ja cime se sve ljudi bave. Ovaj bitkoin je isto sto i kamatq na orocenje 50 posto kod dafine pa budale natrcale i ostale praznih dzepova. Ko jos vjeruje u takvu dobit sto posto je kratak u pamet sto rece crnogirac. Nema para na guzove a jos malo pa para nece ni biti. Cip ili kartica i masi usima. Onoliko koliko imas na kartici a bice koliko ti oni napisu da si zaradio i to je to. Penzionere ce poubijati vakcinama pametni ce pograbiti ucesce za bitkoin od budala koji uloze i tako ce zivot biti monoton i nokakav. Mozda ce ova nova banka raditi bitkoinom a sve poznate face ce uloziti pozamasne sume. Hshahahaha. Ako imate pare kupujte zlato tu je lova a bitkoin je supljak.

ODGOVORITE
Name

angel

24.08.2021 13:51

Blago tebi kad si tako pametan. Bas me zanima na koji si koristan nacin iskoristio takvu inteligenciju.

Name

Mirkan

24.08.2021 06:41

Ovi još uvek uživaju u plodovima rada Milana Radovića.

ODGOVORITE