Кад упекне преко 40 степени: Заштитни фактор 2250

Током љетовања и одласка на плажу, вјечита је борба пронаћи мјесто које има подједнако сунца, али и хлада да се заштитимо када то буде потребно, како би ужитак био потпун.

Забава 14.08.2021 | 16:10
Кад упекне преко 40 степени: Заштитни фактор 2250

Овог љета, чини се, више него ранијих година људи исказују своју креативност и сналажљивост било да је ријеч о оброку на плажи или заштити од сунца. Тако је на Фејсбук страници “Дневна доза просјечног Далматинца” осванула фотографија која је поштено насмијала кориснике.

Фотографија са плаже у Штиковици у Хрватској под називом “Заштитни фактор 2250”, призор је који би наљутио сваког купача, када види како су се снашли други посјетиоци и притом заузели пола плаже.

Наиме, ради се о великој тенди, готово па шатору који је заузео добар дио плаже, да би донио хладовину својим “архитектама”. Наравно они су испод ње још раширили седам пешкира.

“Имају ли грађевинску”, “Не да су заузели плажу, него ударили границе нове државе”, “Колики је могао би бити и они шатор за брзо корона тестирање”, добро су се забавили корисници Фејсбука испод ове објаве.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Не Контам

14.08.2021 14:50

Нису ништа заузели, тенда покрива површину коју заузима седам купача а и није нека гужва. Шта јел треба да се роштиљају на овој врелини,ма браво.

ОДГОВОРИТЕ