Kad upekne preko 40 stepeni: Zaštitni faktor 2250

Tokom ljetovanja i odlaska na plažu, vječita je borba pronaći mjesto koje ima podjednako sunca, ali i hlada da se zaštitimo kada to bude potrebno, kako bi užitak bio potpun.

Zabava 14.08.2021 | 16:10
Kad upekne preko 40 stepeni: Zaštitni faktor 2250

Ovog ljeta, čini se, više nego ranijih godina ljudi iskazuju svoju kreativnost i snalažljivost bilo da je riječ o obroku na plaži ili zaštiti od sunca. Tako je na Fejsbuk stranici “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca” osvanula fotografija koja je pošteno nasmijala korisnike.

Fotografija sa plaže u Štikovici u Hrvatskoj pod nazivom “Zaštitni faktor 2250”, prizor je koji bi naljutio svakog kupača, kada vidi kako su se snašli drugi posjetioci i pritom zauzeli pola plaže.

Naime, radi se o velikoj tendi, gotovo pa šatoru koji je zauzeo dobar dio plaže, da bi donio hladovinu svojim “arhitektama”. Naravno oni su ispod nje još raširili sedam peškira.

“Imaju li građevinsku”, “Ne da su zauzeli plažu, nego udarili granice nove države”, “Koliki je mogao bi biti i oni šator za brzo korona testiranje”, dobro su se zabavili korisnici Fejsbuka ispod ove objave.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ne Kontam

14.08.2021 14:50

Nisu ništa zauzeli, tenda pokriva površinu koju zauzima sedam kupača a i nije neka gužva. Šta jel treba da se roštiljaju na ovoj vrelini,ma bravo.

ODGOVORITE