Великан из Требиња се буди из сна - МОЗЗАРТ нови спонзор ФК ЛЕОТАР!

- Драго нам је да је једна велика компанија препознала наше напоре да се вратимо на мјесто које нам припада, истиче предсједник клуба Гордан Мишељић

Фудбал 13.08.2021 | 15:13
Великан из Требиња се буди из сна - МОЗЗАРТ нови спонзор ФК ЛЕОТАР!

Улагање у спортску инфраструктуру, донације у опреми кроз акцију “Нови дресови за нове шампионе”, подршка клубовима широм земље…Компанија Моззарт наставља да помаже развој спортских колектива у БиХ, а данас је постала и генерални спонзор ФК Леотар!

Фудбалери из Требиња у наредних годину дана имаће вјетар у леђа од регионалног лидера у приређивању игара на срећу и покушати да се врате у сам врх Премиер лиге БиХ.

Плаво-бијели су сјајним партијама у Првој лиги претходне сезоне успјели да изборе пласман у елитни ранг такмичења послије седам година паузе, а сада им је план да постану стабилан премијерлигаш.

Уговор о спонзорству на стадиону “Полице” данас су потписали Гордан Мишељић, предсједник клуба и Тамара Ђајић, руководилац Сектора маркетинга у Моззарту.

“Веома смо срећни због сарадње са компанијом Моззарт, која је постала препознатљив бренд на овим просторима. Драго нам је да су у нашем клубу такође препознали једног спортског великана који се лагано буди из сна и враћа се на мјесто које му припада. Након дуго година наш клуб добија генералног спонзора, а вјерујем да ће се наша сарадња наставити и у наредним сезонама на обострано задовољство”, нагласио је Мишељић.

Леотар је љубитељима фудбала познат као најдуговјечнији југословенски друголигаш, јер је у овом рангу наступао без прекида од 1965. до распада СФРЈ 1992. Највећи успјех клуба је шампионска титула у јединственој Премијер лиги БиХ у сезони 2002/2003, а годину дана раније је узео и наслов првака Републике Српске. Три пута је освајао и Куп РС (2001/2002, 2003/2004 и 2020/2021).

“Леотар је понос Требиња, а овим спонзорством желимо да помогнемо клубу да се врати на старе стазе славе. Послије неколико година паузе, поново имају прилику да играју у елитном друштву и вјерујемо да ће уз нашу помоћ успјети да остваре амбиције. Циљ нам је да обезбиједимо финансијску подршку за спортске колективе широм земље, па ћемо наставити са улагањима и у наредном периоду”, истакла је Тамара Ђајић, руководилац Сектора маркетинга у компанији Моззарт.

Прве кораке у Леотару направи су познати фудбалери Владимир и Небојша Гудељ, Синиша Мулина, Бранислав Крунић, Мијат Гаћиновић… а у клубу се надају да ће уз Моззартову подршку моћи још више да унаприједе рад с млађим категоријама и да створе нове таленте.

(БН)