Лишен слободе због неовлаштене трговине дрогом

 - Полицијски службеници Полицијске управе Мркоњић Град лишили су слободе у Шипову лице чији су иницијали Г.К. из тог мјеста због постојања основа сумње да је починило кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога.

Република Српска 12.08.2021 | 14:43
Лишен слободе због неовлаштене трговине дрогом

Полицијски службеници су синоћ око 20.30 часова у Улици Гаврила Принципа, извршили контролу путничког аутомобила "ауди" којим је управљало лице Г.К. које је одавало сумњу на присуство опојних дрога у организму, саопштено је из Полицијске управе Мркоњић Град.

То лице је подвргнуто тестирању и потврђено је присуство спида.

На основу усмене наредбе Основног суда Мркоњић Град данас је извршен претрес путничког аутомобила, куће, помоћних објеката које користи Г.К. и том приликом пронађено је и одузето око 4,4 грама прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид.

Пронађена је и вага за прецизно мјерење, око 180 грама бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу, један метак малокалибарске пушке, седам пакета "камагре" и мобилни телефон.

Пронађени предмети су изузети и послужиће као доказ у кривичном поступку.
 
О свим околностима и прикупљеним чињеницама обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се осумњичени након завршене криминалистичке обраде пусти на слободу, а да се извјештај достави по комплетирању предмета у редовној процедури.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Т38708881

12.08.2021 14:41

Зашто не хватате крупне рибе, прпа несмијете, знате ви на кога смијете а на кога не, лакше овако, хватати обичне људе и онда се хвалити како сузбијате криминал, а нашли 5гр, а преко Градишке прелази по пола тоне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

13.08.2021 09:08

Одузето око 180грама ал кофеина!који се легално купује

Name

Кедер

12.08.2021 15:36

Крупна риба нема шта.Све похвале за акцију.сигурно не плаца заститу па га хапсите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

12.08.2021 17:15

Само овлаштени смију да тргују

ОДГОВОРИТЕ