Lišen slobode zbog neovlaštene trgovine drogom

 - Policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad lišili su slobode u Šipovu lice čiji su inicijali G.К. iz tog mjesta zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Republika Srpska 12.08.2021 | 14:43
Lišen slobode zbog neovlaštene trgovine drogom

Policijski službenici su sinoć oko 20.30 časova u Ulici Gavrila Principa, izvršili kontrolu putničkog automobila "audi" kojim je upravljalo lice G.К. koje je odavalo sumnju na prisustvo opojnih droga u organizmu, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

To lice je podvrgnuto testiranju i potvrđeno je prisustvo spida.

Na osnovu usmene naredbe Osnovnog suda Mrkonjić Grad danas je izvršen pretres putničkog automobila, kuće, pomoćnih objekata koje koristi G.К. i tom prilikom pronađeno je i oduzeto oko 4,4 grama praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid.

Pronađena je i vaga za precizno mjerenje, oko 180 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, jedan metak malokalibarske puške, sedam paketa "kamagre" i mobilni telefon.

Pronađeni predmeti su izuzeti i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku.
 
O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se osumnjičeni nakon završene kriminalističke obrade pusti na slobodu, a da se izvještaj dostavi po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri.

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

T38708881

12.08.2021 14:41

Zašto ne hvatate krupne ribe, prpa nesmijete, znate vi na koga smijete a na koga ne, lakše ovako, hvatati obične ljude i onda se hvaliti kako suzbijate kriminal, a našli 5gr, a preko Gradiške prelazi po pola tone

ODGOVORITE
Name

Goran

13.08.2021 09:08

Oduzeto oko 180grama al kofeina!koji se legalno kupuje

Name

Keder

12.08.2021 15:36

Krupna riba nema šta.Sve pohvale za akciju.sigurno ne placa zastitu pa ga hapsite.

ODGOVORITE
Name

Dr

12.08.2021 17:15

Samo ovlašteni smiju da trguju

ODGOVORITE