Хицем у чело из ловачке пушке убио најбољег пријатеља

Марко Сладоје (26) хицем из пушке усмртио је свог најбољег друга Немању Копривицу (30) на излетишту у мјесту Улог код Калиновика, потврђено је за Српскаинфо.

Република Српска 09.08.2021 | 21:01
Хицем у чело из ловачке пушке убио најбољег пријатеља

Трагедија се догодила у недјељу око 23 часа када је Сладоја, усљед нестручног руковања ловачком пушком, испалио хитац који је његовог друга погодио у чело. Несретном младићу није било никакве помоћи, преминуо је на лицу мјеста.

Након што се десио инцидент одмах је обавијештена полиција која је изашла на лице мјеста, гдје је затечено неколико младића и тијело убијеног Копривице.

Роштиљ

Извор Српскаинфо појаснио је да су Марко и Немања, са још неколико другова из села, били заједно на роштиљу и да ту није било никакве свађе ни сукоба.

– Ради се о младим људима који су из истог мјеста и који се стално друже. Када су дошли на излетиште, један од њих је донио пушку. Они су ту били цијели дан, те је увече Марко наводно узео пушку јер је хтио да један хитац испуца у ваздух – каже наш саговорник.

Додаје да му то није успјело, да је могуће да се пушка била заглавила, а затим када је кренуо спуштати пушку на земљу дошло је до опаљења.

– Да ли се у том тренутку пушка откочила или је он случајно повукао обарач, то ће утврдити даља истрага. То на крају није толико ни битно, јер се десила велика трагедија. Хитац из пушке је Копривицу погодио у чело и усмртио га на лицу мјеста – истакао је поменути извор порталу <спан стyле="цолор: #3598дб;">Српскаинфо.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Зао ми је.

09.08.2021 19:39

Безнадје младих води у зивот пун алкохола и понасања пуна доказивања. Зао ми је и волио бих да гријесим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Код нас и на свадбу. .

10.08.2021 06:59

.мораш носити сљем и панцир. Пуцају цак и аутоматским орузјем. Култура на нивоу

Name

Закон

09.08.2021 19:56

Доста је више тог пуцања у зрак.Коме је до пуцања нек иде ратовати по свијету хвала богу има на све стране.За било какву неовлаштену употребу оружја затвор годину дана,а ако убије некога максимална казна.Другачије неће престати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цар

09.08.2021 20:02

Трагедија. Јос један млад зивот угасио се због несретног орузја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И.Сарајево

10.08.2021 06:31

Пуно нелегалног орузја заосталог из претходног рата у рукама градјана и добар дио људи није обуцен за то орузје за то је крива дрзава јер није одузела нелегално орузје а када је у питању легално орузје гдје људи при добијању одобрења пролазе љекарски преглед тест о руковању орузјем итд.. е то орузје не смијете изнијети из куце

ОДГОВОРИТЕ