Моторијада у Српцу окупила бајкере из неколико земаља

На Шеснаестој  „Србачкој моторијади“  која је одржана  протеклог викенда  у организацији овдашњег Мото клуба „Изгубљени“  учествовало је око 320 бајкера  из  Републике Српске, Федерације Босне и Херцеговине,  Словеније, Хрватске и Швајцарске.

Република Српска 08.08.2021 | 20:51
Моторијада у Српцу окупила бајкере из неколико земаља

Дружење љубитеља  снажних „двоточкаша“   из четрдесет  мото-клубова почело је у петак окупљањем испред Спортске дворане „9. Јануар“ у Српцу.  Учесници  ове спортско-рекреативне  манифестације јуче  су у поподневним часовима приредили  традиционални дефиле улицама  овог града,  а грмљавина снажних машина  изазвала је велику пажњу, нарочито најмладјих Српчана. 

Своје моторе демонстрирали су, како најстарији бајкери, тако и један број  младих возача у пратњи родитеља, који су тиме најавили да ће и они  постати храбри и спретни  возачи. 

Након дефилеа,  дружење је настављено  забавним програмом  уз  незабораван наступ  бенда „Други програм“ из Нове Тополе и „ЕллY&Фијаско бенд“ из Бихаћа,  који су редовни забављачи на моторијадама. Њихов програм пратио је, поред бајкера, и велики број омладине Српца и околних мјеста.

Представници  Мото клуба „Изгубљени“  из Српца и овога пута одали су пошту бившим младим члановима друштва Стојану Вујасину и Љубиши Микићу, који су у медјувремену изненада преминули.

Организација  овогодишње „Србачке  моторијаде“ протекла је без икаквих проблема, а учесници су се данас разишли носећи, како су изјавили, пуно лијепих утисака са дводневног дружења у Српцу.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Демагог

08.08.2021 19:25

А гдје је та федерација и реп српска? Јесу ли то неке перспективне земље за бајкере?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семсо

09.08.2021 06:31

Крканлуку нигдје краја

Name

Србац

08.08.2021 21:56

Турирање до 2 ујутро.. примитивизам. Замисли, мотори се гласно цују wоw бас за дивљење. Маленом уму је сваста занимљиво

ОДГОВОРИТЕ