Motorijada u Srpcu okupila bajkere iz nekoliko zemalja

Na Šesnaestoj  „Srbačkoj motorijadi“  koja je održana  proteklog vikenda  u organizaciji ovdašnjeg Moto kluba „Izgubljeni“  učestvovalo je oko 320 bajkera  iz  Republike Srpske, Federacije Bosne i Hercegovine,  Slovenije, Hrvatske i Švajcarske.

Republika Srpska 08.08.2021 | 20:51
Motorijada u Srpcu okupila bajkere iz nekoliko zemalja

Druženje ljubitelja  snažnih „dvotočkaša“   iz četrdeset  moto-klubova počelo je u petak okupljanjem ispred Sportske dvorane „9. Januar“ u Srpcu.  Učesnici  ove sportsko-rekreativne  manifestacije juče  su u popodnevnim časovima priredili  tradicionalni defile ulicama  ovog grada,  a grmljavina snažnih mašina  izazvala je veliku pažnju, naročito najmladjih Srpčana. 

Svoje motore demonstrirali su, kako najstariji bajkeri, tako i jedan broj  mladih vozača u pratnji roditelja, koji su time najavili da će i oni  postati hrabri i spretni  vozači. 

Nakon defilea,  druženje je nastavljeno  zabavnim programom  uz  nezaboravan nastup  benda „Drugi program“ iz Nove Topole i „EllY&Fijasko bend“ iz Bihaća,  koji su redovni zabavljači na motorijadama. Njihov program pratio je, pored bajkera, i veliki broj omladine Srpca i okolnih mjesta.

Predstavnici  Moto kluba „Izgubljeni“  iz Srpca i ovoga puta odali su poštu bivšim mladim članovima društva Stojanu Vujasinu i Ljubiši Mikiću, koji su u medjuvremenu iznenada preminuli.

Organizacija  ovogodišnje „Srbačke  motorijade“ protekla je bez ikakvih problema, a učesnici su se danas razišli noseći, kako su izjavili, puno lijepih utisaka sa dvodnevnog druženja u Srpcu.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Demagog

08.08.2021 19:25

A gdje je ta federacija i rep srpska? Jesu li to neke perspektivne zemlje za bajkere?

ODGOVORITE
Name

Semso

09.08.2021 06:31

Krkanluku nigdje kraja

Name

Srbac

08.08.2021 21:56

Turiranje do 2 ujutro.. primitivizam. Zamisli, motori se glasno cuju wow bas za divljenje. Malenom umu je svasta zanimljivo

ODGOVORITE