Двије незгоде у Бањалуци: Има повријеђених

У Улици Браће Подгорника, недалеко од аутобуске станице у Бањалуци, дошло је до саобраћајне незгоде у којој су учествовала три возила. И у Туњицама код Бањалуке дошло је до саобраћајне незгоде. Двије особе су повријеђене.

Република Српска 07.08.2021 | 15:20
Двије незгоде у Бањалуци: Има повријеђених

Како незванично сазнајемо, једна женска особа је повријеђена у саобраћајној незгоди која се догодила данас у улици Браће Подгорника у бањалучком насељу Лазарево. У незгоди су учествовала два путничка возила и један аутобус. 
При јаком судару аутомобил волксwаген Туарег ударио је оближњи кафић. Увиђај су обавили полицијски службеници, а на терену је била и хитна помоћ.  На возилима и објекту причињена је материјална штета.

Једна женска особа је лакше повријеђена у саобраћајној незгоди која је догодила у Туњицама код Бањалуке.
Како сазнајемо, до несреће је дошло када је возач изгубио контролу над возилом „рено клио“, при чему је слетио са пута и преврнуо се на кров. На мјесту догађаја стигли су и припадници ПУ Бањалука, као и Хитна помоћ.
Из ПУ Бањалука за БН је потврђено да се несрећа догодила у 13 часова и 15 минута. 

(БН) 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Милиционар

07.08.2021 14:04

Па ови из полиције се хвале акцијама појачане контроле, праве неке лијевке и кажњавају све од реда да спрече незгоде а њих све више

ОДГОВОРИТЕ
Name

За милиционера

07.08.2021 14:43

Ако не знас паметно зборити, знас паметно сутити

Name

Драган

07.08.2021 15:54

А не могу ни они утицати како ће се неко понашати за управљачем возила.А,вјеровали ми или не,за неке сусједне земље смо по понашању у саобраћају изузетно културни.Колико год ми то тешко признали,напредовали смо у том погледу задњих година.

Name

Паметнице

07.08.2021 20:20

Поједини возачи возе преспоро, на темпомату. То је најјвеци проблем а узрок су камере. Бит це јос горе и висе зртава. Није све у парама ,а пара нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

08.08.2021 12:17

А ти си у категорији оних који увијек глуме некакву журбу, је ли?! Због таквих дивљака је и дошло овакво вријеме, па нормални људи гледају глави мјеста. Треба вас дерати по џепу до задње паре, јер се једино тако можете научити памети, па ћете бити паметни волови.

Name

Ђука

07.08.2021 21:06

Увијек ће се возити исто, онако како ко жели, а они могу курцу свирати са радарима, пресретачима, патролама, хеликоптерима, јер 98% неће возити 40 км/х, а правац можеш ићи 200.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисо

08.08.2021 04:44

Могу они уводити камере пресретаче троношце и шта већ нема то је само за узимање пара од поштеног народа.Ако неко има чврку у глави а таквих је много за воланом и ти не поштују та њихова правила која су у доста случајева бесмислена као сто су свјетла по дану беспотребно мала ограничења итд.Ништа са тим не постижу само контра ефекат толико ти њихових мјера је уведено да неможес нигдје отићи да те камера не ухвати сви имамо проблема замишљени смо пролетиш крај камере за час пар километара брже и ако живиш од те вожње платиш казну и радимо си бжаба.