Dvije nezgode u Banjaluci: Ima povrijeđenih

U Ulici Braće Podgornika, nedaleko od autobuske stanice u Banjaluci, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala tri vozila. I u Tunjicama kod Banjaluke došlo je do saobraćajne nezgode. Dvije osobe su povrijeđene.

Republika Srpska 07.08.2021 | 15:20
Dvije nezgode u Banjaluci: Ima povrijeđenih

Kako nezvanično saznajemo, jedna ženska osoba je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas u ulici Braće Podgornika u banjalučkom naselju Lazarevo. U nezgodi su učestvovala dva putnička vozila i jedan autobus. 
Pri jakom sudaru automobil volkswagen Tuareg udario je obližnji kafić. Uviđaj su obavili policijski službenici, a na terenu je bila i hitna pomoć.  Na vozilima i objektu pričinjena je materijalna šteta.

Jedna ženska osoba je lakše povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja je dogodila u Tunjicama kod Banjaluke.
Kako saznajemo, do nesreće je došlo kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom „reno klio“, pri čemu je sletio sa puta i prevrnuo se na krov. Na mjestu događaja stigli su i pripadnici PU Banjaluka, kao i Hitna pomoć.
Iz PU Banjaluka za BN je potvrđeno da se nesreća dogodila u 13 časova i 15 minuta. 

(BN) 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Milicionar

07.08.2021 14:04

Pa ovi iz policije se hvale akcijama pojačane kontrole, prave neke lijevke i kažnjavaju sve od reda da spreče nezgode a njih sve više

ODGOVORITE
Name

Za milicionera

07.08.2021 14:43

Ako ne znas pametno zboriti, znas pametno sutiti

Name

Dragan

07.08.2021 15:54

A ne mogu ni oni uticati kako će se neko ponašati za upravljačem vozila.A,vjerovali mi ili ne,za neke susjedne zemlje smo po ponašanju u saobraćaju izuzetno kulturni.Koliko god mi to teško priznali,napredovali smo u tom pogledu zadnjih godina.

Name

Pametnice

07.08.2021 20:20

Pojedini vozači voze presporo, na tempomatu. To je najjveci problem a uzrok su kamere. Bit ce jos gore i vise zrtava. Nije sve u parama ,a para nema.

ODGOVORITE
Name

Re:

08.08.2021 12:17

А ти си у категорији оних који увијек глуме некакву журбу, је ли?! Због таквих дивљака је и дошло овакво вријеме, па нормални људи гледају глави мјеста. Треба вас дерати по џепу до задње паре, јер се једино тако можете научити памети, па ћете бити паметни волови.

Name

Ђука

07.08.2021 21:06

Увијек ће се возити исто, онако како ко жели, а они могу курцу свирати са радарима, пресретачима, патролама, хеликоптерима, јер 98% неће возити 40 км/х, а правац можеш ићи 200.

ODGOVORITE
Name

Miso

08.08.2021 04:44

Mogu oni uvoditi kamere presretače tronošce i šta već nema to je samo za uzimanje para od poštenog naroda.Ako neko ima čvrku u glavi a takvih je mnogo za volanom i ti ne poštuju ta njihova pravila koja su u dosta slučajeva besmislena kao sto su svjetla po danu bespotrebno mala ograničenja itd.Ništa sa tim ne postižu samo kontra efekat toliko ti njihovih mjera je uvedeno da nemožes nigdje otići da te kamera ne uhvati svi imamo problema zamišljeni smo proletiš kraj kamere za čas par kilometara brže i ako živiš od te vožnje platiš kaznu i radimo si bžaba.