"Брат Милан није искушеник у нашој светој породици"

Он је, колико знам, био само наш гост неколико дана, као и многи други верници који долазе да се помоле Богу у нашој светињи и да нама, монасима, помогну у бројним манастирским послушањима, тј свакодневним обавезама - рекао је монах.

Забава 06.08.2021 | 22:55
"Брат Милан није искушеник у нашој светој породици"

Да ли је Милан Станковић одлучио да живот настави у манастиру, питање је на које јавност последњих месеци и те како жели да зна одговор. Певач се овим поводом није оглашавао, а да ли је заиста постао искушеник у манастиру „Подмаине“ код Будве више се неће нагађати.

Наиме, један од монаха у овом манастиру, који је инсистирао на анонимности јер без благослова игумана Рафаила нема дозволу да говори у јавности, потврдио је да је Милан био њихов гост, али да то није ништа необично.

Брат Милан није искушеник у нашој светој породици. Он је, колико знам, био само наш гост неколико дана, као и многи други верници који долазе да се помоле Богу у нашој светињи и да нама, монасима, помогну у бројним манастирским послушањима, тј свакодневним обавезама - рекао је монах, па додао:

- Колико ме сећање служи, младић је дошао са још једним братом у Христу, који нам помаже већ неко време. То је било око празника Духова. Ни ја, ни остала браћа нисмо знали ко је брат, пошто нас овоземаљске ставри не интересују. За нас су сви исти и свако ко жели да помогне , добро дошао је - истакао је монах за домаће медије.

(Експресо) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ауууу

06.08.2021 23:05

Какве глупости, какав брат. Брат је брат и свако друго равнање је цао са мозгом

ОДГОВОРИТЕ