"Brat Milan nije iskušenik u našoj svetoj porodici"

On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vernici koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama, monasima, pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, tj svakodnevnim obavezama - rekao je monah.

Zabava 06.08.2021 | 22:55
"Brat Milan nije iskušenik u našoj svetoj porodici"

Da li je Milan Stanković odlučio da život nastavi u manastiru, pitanje je na koje javnost poslednjih meseci i te kako želi da zna odgovor. Pevač se ovim povodom nije oglašavao, a da li je zaista postao iskušenik u manastiru „Podmaine“ kod Budve više se neće nagađati.

Naime, jedan od monaha u ovom manastiru, koji je insistirao na anonimnosti jer bez blagoslova igumana Rafaila nema dozvolu da govori u javnosti, potvrdio je da je Milan bio njihov gost, ali da to nije ništa neobično.

Brat Milan nije iskušenik u našoj svetoj porodici. On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vernici koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama, monasima, pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, tj svakodnevnim obavezama - rekao je monah, pa dodao:

- Koliko me sećanje služi, mladić je došao sa još jednim bratom u Hristu, koji nam pomaže već neko vreme. To je bilo oko praznika Duhova. Ni ja, ni ostala braća nismo znali ko je brat, pošto nas ovozemaljske stavri ne interesuju. Za nas su svi isti i svako ko želi da pomogne , dobro došao je - istakao je monah za domaće medije.

(Ekspreso) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Auuuu

07.08.2021 01:05

Kakve gluposti, kakav brat. Brat je brat i svako drugo ravnanje je cao sa mozgom

ODGOVORITE