Несрећа у Неуму: Дјевојчица пребачена у болницу

Петогодишња дјевојчица с повредама главе пребачена је у болницу у Дубровнику након судара воденог скутера и пловила педалине у неумском заливу, извијестила је полиција Херцеговачко-неретванске жупаније (ХНЖ) са сједиштем у Мостару.

Босна и Херцеговина 04.08.2021 | 17:36
Несрећа у Неуму: Дјевојчица пребачена у болницу

Дјевојчица, швајцарска држављанка, заједно с још четири особе налазила на педалини када је у педалину ударио водени скутер. Скутер је ударио у дио пловила гдје се налазила дјевојчица. Она је од силине удара задобила повреде главе.

Одмах јој је указана љекарска помоћ у Дому здравља у Неуму након чега је колима хитне помоћи одвезена у болницу у Дубровнику.

На скутеру су се према полицијскоме извјештају налазила двојица мушкараца, а њима је управљао младић из Сарајева.

Капетан Стојан Шутало из Лучке капетаније у Неуму навео је како је до поморске незгоде дошло јер се скутер налазио на недопуштеној удаљености од обале. Педалина је наиме била удаљена на 150 метара од обале, док водени скутер мора бити удаљен од обале најмање 300 метара.

(Хина)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Солун

04.08.2021 17:19

Имао сам прилику прије мијесец дана гледати дивљања тих психопата на скутерима у Неуму и нити једном за 15 дана нисам видио луцку капетанију ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.08.2021 18:24

Тацно! Нема патрола да такве ликове казне.

Name

Д

04.08.2021 19:48

У Неуму ме то изненадило Скутери су тик уз купаче. И толико су гласни да иритирају. Скутере избацити на периферији града. Ништа није чудно што се то десило. Толико су пута прошли тик уз купаче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

04.08.2021 20:07

Казнити као прво град Неум,па онда тог мајмуна сто је тако возио.Ста ако дјевојцица остане инвалид или наказа.Њен зивот за сва времена унистена ради његове празне главе тј.сламарице.Одес на одмор с дјетом и пресједне ти...залосно.

ОДГОВОРИТЕ