Што прије ријешити случај напада на посланика Станића

- Очекујем и од полиције и од тужилаштва да ријеше случај, да не оставе било какву недоумицу, да се јасно изађе из свега овога, да се починилац ригорозно казни у складу са важећим законом, каже Нешић и додаје да је очигледно да су промјене неминовне и потребне. 

Република Српска 01.08.2021 | 13:42
Што прије ријешити случај напада на посланика Станића

Демократски народни савез најоштије осуђује напад на народног посланика Српске демократске странке Миладина Станића, поручио је за БН телевизију предсједник ДНС-а Ненад Нешић.

„Не желим да вјерујем да иза овог напада стоје политички разлози. Али ако постоје, морам да кажем да мислим да смо дотакли дно.“, казао је Нешић.

Лидер ДНС-а истиче да сваки грађанин у Републици Српској треба да се осјећа безбједно, и да му живот и здравље ниједног тренутка не смију бити нарушени. 

Нешић очекује од надлежних институција да што прије ријеше овај немили догађај, како би јавност добила јасне показатеље шта стоји иза напада на народног посланика, и да ли је заиста истина да се ради о политичком обрачуну. 

„Да ли су то неки политички разлози или су неки други разлози. Ја бих волио заиста да нису политички разлози, јер о чему онда да причамо, о каквој сигурности, кад истакнути народни представници бивају нападнути због свог мишљења, због свог политичког става и свега оног што говоре у јавности. Очекујем и од полиције и од тужилаштва да ријеше случај, да не оставе било какву недоумицу, да се јасно изађе из свега овога, да се починилац ригорозно казни у складу са важећим законом.“, рекао је Нешић.  

Предсједник Демократског народног савеза додао је да Полиција Републике Српске треба да појача безбједност како се овакве ствари више не би дешавале. 

Наглашава да је све наведено доказ да је овом друштву неопходна релаксација, и да је очигледно да су промјене неминовне и потребне. 

Станићу је пожелио брз опоравак.

„Господину Станићу желим да се што прије опорави. Не знам о каквим повредама се ради. Прочитао сам да му је повријеђена рука. У сваком случају желим му дуг живот и добро здравље“, нагласио је Нешић.  

(БН)           

 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

А

01.08.2021 11:53

Јадна дрзаво ко све паметује и хоце власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

о боби

01.08.2021 12:01

Оцекујем од полиције да везе пса Станица да нелаје безвезе ако се туце са родбином нека се побију али остави политику лази

Name

Никола

01.08.2021 12:17

Тако изгледа Додиков позив на јединство!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

01.08.2021 12:19

Да!

Name

Василије

01.08.2021 12:55

Породични сукоб траје годинама око међе и нема никакве везе са политиком. Срећом све се добро завршило а могло је бити трагично.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корумпирана

01.08.2021 13:16

ненародна полиција да несто ријеси? Криминализовано тузиластво и судство да несто ријеси? Корумпирана, криминализована политицка олигархија која је покрала земљу и заробила све институције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

01.08.2021 13:32

Баја наредио да се власт сацува па и орузјем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема

01.08.2021 13:35

Политичке позадине у њихивом родбинском сукобу али овим и оваквим "спиновањем" вјероватно помажете Томашу да још један мандат,на следећим изборима,добије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешић је

01.08.2021 22:07

Врло релаxиран и осјећа се комотно, у нади да догодине одлучује ко ће формирати владу.

ОДГОВОРИТЕ