Što prije riješiti slučaj napada na poslanika Stanića

- Očekujem i od policije i od tužilaštva da riješe slučaj, da ne ostave bilo kakvu nedoumicu, da se jasno izađe iz svega ovoga, da se počinilac rigorozno kazni u skladu sa važećim zakonom, kaže Nešić i dodaje da je očigledno da su promjene neminovne i potrebne. 

Republika Srpska 01.08.2021 | 13:42
Što prije riješiti slučaj napada na poslanika Stanića

Demokratski narodni savez najoštije osuđuje napad na narodnog poslanika Srpske demokratske stranke Miladina Stanića, poručio je za BN televiziju predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

„Ne želim da vjerujem da iza ovog napada stoje politički razlozi. Ali ako postoje, moram da kažem da mislim da smo dotakli dno.“, kazao je Nešić.

Lider DNS-a ističe da svaki građanin u Republici Srpskoj treba da se osjeća bezbjedno, i da mu život i zdravlje nijednog trenutka ne smiju biti narušeni. 

Nešić očekuje od nadležnih institucija da što prije riješe ovaj nemili događaj, kako bi javnost dobila jasne pokazatelje šta stoji iza napada na narodnog poslanika, i da li je zaista istina da se radi o političkom obračunu. 

„Da li su to neki politički razlozi ili su neki drugi razlozi. Ja bih volio zaista da nisu politički razlozi, jer o čemu onda da pričamo, o kakvoj sigurnosti, kad istaknuti narodni predstavnici bivaju napadnuti zbog svog mišljenja, zbog svog političkog stava i svega onog što govore u javnosti. Očekujem i od policije i od tužilaštva da riješe slučaj, da ne ostave bilo kakvu nedoumicu, da se jasno izađe iz svega ovoga, da se počinilac rigorozno kazni u skladu sa važećim zakonom.“, rekao je Nešić.  

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza dodao je da Policija Republike Srpske treba da pojača bezbjednost kako se ovakve stvari više ne bi dešavale. 

Naglašava da je sve navedeno dokaz da je ovom društvu neophodna relaksacija, i da je očigledno da su promjene neminovne i potrebne. 

Staniću je poželio brz oporavak.

„Gospodinu Staniću želim da se što prije oporavi. Ne znam o kakvim povredama se radi. Pročitao sam da mu je povrijeđena ruka. U svakom slučaju želim mu dug život i dobro zdravlje“, naglasio je Nešić.  

(BN)           

 

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

A

01.08.2021 11:53

Jadna drzavo ko sve pametuje i hoce vlast.

ODGOVORITE
Name

o bobi

01.08.2021 12:01

Ocekujem od policije da veze psa Stanica da nelaje bezveze ako se tuce sa rodbinom neka se pobiju ali ostavi politiku lazi

Name

Nikola

01.08.2021 12:17

Tako izgleda Dodikov poziv na jedinstvo!?

ODGOVORITE
Name

BB

01.08.2021 12:19

Da!

Name

Василије

01.08.2021 12:55

Породични сукоб траје годинама око међе и нема никакве везе са политиком. Срећом све се добро завршило а могло је бити трагично.

ODGOVORITE
Name

Korumpirana

01.08.2021 13:16

nenarodna policija da nesto rijesi? Kriminalizovano tuzilastvo i sudstvo da nesto rijesi? Korumpirana, kriminalizovana politicka oligarhija koja je pokrala zemlju i zarobila sve institucije.

ODGOVORITE
Name

borac

01.08.2021 13:32

Baja naredio da se vlast sacuva pa i oruzjem.

ODGOVORITE
Name

Nema

01.08.2021 13:35

Političke pozadine u njihivom rodbinskom sukobu ali ovim i ovakvim "spinovanjem" vjerovatno pomažete Tomašu da još jedan mandat,na sledećim izborima,dobije

ODGOVORITE
Name

Nešić je

01.08.2021 22:07

Vrlo relaxiran i osjeća se komotno, u nadi da dogodine odlučuje ko će formirati vladu.

ODGOVORITE