Запалио се апарат за кисеоник, пацијент преминуо

У специјализованој болници за хроничне болести у Новом Марофу преминуо је пацијент након што се запалио апарат за кисеоник на који је човјек био спојен.

Регион 30.07.2021 | 15:52
Запалио се апарат за кисеоник, пацијент преминуо

"Данас у 12:29 на 112 је дојављено да је у Специјалној болници за хроничне болести Нови Мароф на Одјелу продуженог лијечења дошло до пожара апарата за кисеоник, на који је био прикључен пацијент, који је, усљед пожара и задобијених повреда, преминуо", објавила је полиција.

Увиђај је у току, а огласили су се из Вараждинске болнице.

"Данас се у Општој болници Вараждин догодио трагичан догађај у којем је смртно страдао пацијент на продуженом лијечењу у Служби за продужено лијечење и палијативну његу Нови Мароф. Директор прим. др. сц. Ненад Куделић Опште болнице Вараждин одмах је затражио од свих служби да подузму све потребне радње за сигурност свих пацијената и запослених који се у овом тренутку налазе у згради Службе за продужено лијечење и палијативну његу Нови Мароф, гдје се догодио трагичан догађај. Одмах по трагичном догађају Управа Опште болнице Вараждин обавијестила је изразивши дубоко жаљење породица пацијента", навели су из болнице.

(Индеx.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар