Zapalio se aparat za kiseonik, pacijent preminuo

U specijalizovanoj bolnici za hronične bolesti u Novom Marofu preminuo je pacijent nakon što se zapalio aparat za kiseonik na koji je čovjek bio spojen.

Region 30.07.2021 | 15:52
Zapalio se aparat za kiseonik, pacijent preminuo

"Danas u 12:29 na 112 je dojavljeno da je u Specijalnoj bolnici za hronične bolesti Novi Marof na Odjelu produženog liječenja došlo do požara aparata za kiseonik, na koji je bio priključen pacijent, koji je, usljed požara i zadobijenih povreda, preminuo", objavila je policija.

Uviđaj je u toku, a oglasili su se iz Varaždinske bolnice.

"Danas se u Opštoj bolnici Varaždin dogodio tragičan događaj u kojem je smrtno stradao pacijent na produženom liječenju u Službi za produženo liječenje i palijativnu njegu Novi Marof. Direktor prim. dr. sc. Nenad Kudelić Opšte bolnice Varaždin odmah je zatražio od svih službi da poduzmu sve potrebne radnje za sigurnost svih pacijenata i zaposlenih koji se u ovom trenutku nalaze u zgradi Službe za produženo liječenje i palijativnu njegu Novi Marof, gdje se dogodio tragičan događaj. Odmah po tragičnom događaju Uprava Opšte bolnice Varaždin obavijestila je izrazivši duboko žaljenje porodica pacijenta", naveli su iz bolnice.

(Index.hr)

Komentari / 0

Ostavite komentar