У тучи навијачких група повријеђено шест особа

- У Зворнику је у тучи двије навијачке групе повријеђено шест лица, од којих је четворо ухапшено, саопштено је данас из зворничке Полицијске управе.

Република Српска 30.07.2021 | 09:47
У тучи навијачких група повријеђено шест особа

У тучи су учествовала лица иницијала Р.М, С.Ј, Д.М, М.А, Д.М и Д.К, од којих су након указане медицинске помоћи у зворничкој Општој болници ухапшени Д.М, М.А, Д.М и Д.К.

Приликом туче оштећен је аутомобил "голф" које је био пакриран у близини.

О тучи, која се догодила синоћ у 23.30 часова, обавијештен је дежурни тужилац.

Полиција је извршили увиђај и наставља рад у вези овог догађаја.

(Срна) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Е нека сте

30.07.2021 09:16

Све је то силно и бијесно, другим ријечима БАГРА! Закон је била прије "Титина милиција" па удри и никад им више неће пасти на памет да се туку! Тако је могло нечије дијете наићи и такви би рекли "шта је, шта гледаш" и онда га истукли. Оставиш ауто и багра ти слупа. Сад тај власник мора из свог џепа платити да поправи своје ауто јер ће се начекати најмање годину дана, а и више, да наплати оштету кроз парницу на суду...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

30.07.2021 10:30

За кога навијају ови у Зворнику ?! Хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛЕКСАНДАР ЛАЈИЋ - СРБАЦ

30.07.2021 12:25

Какве то навијаче групе, постоје у Зворнику? "Ривер Плејт (Плата)" и "Бока Јуниорс"?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре за Љајића

30.07.2021 12:56

Друже групе једни за Беливук, а други за Кокезу. Сада ти је јасније. Поззд

Name

Спорт

30.07.2021 12:34

Какво је занимање "навијац"?

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛЕКСАНДАР ЛАЈИЋ - СРБАЦ

31.07.2021 12:20

РЕ Спорт Никакво. Али, ко до "вође" догура, е то је већ нешто. Ту ти се отварају многе опције, на простору бивше "Југе" - посебно у Србији. "Држиш" улицу, тиме и промет нарко средстава, регрутујеш млађе кадрове са трибине и онда они одрађују и те послове, за тебе. Након што им добро "испереш" мозак. Некада те држава, из ко зна којих разлога, пошаље рецимо у Италију - да прекинеш утакмицу репрезентације. Када досадиш држави, идеш у затвор на пар деценија. Али, немаш бриге - од "горе" наведеног посла, обезбједио си капитал и породицу. Исто тако "играш и Фоотбалл Манагер уживо" - одређујеш у клубу, а и у репрезентацији, ко ће играти. Ако одеш на робију, твоји "војници" - праве графите и пјевају пјесме са предзнаком "Правда". А ако баш за*ереш, убије те, онај исти, што те "направио". Онда ти у част, машу и заставама са твојим ликом, са трибина. Надам се, да сам у најкраћим цртама објаснио. Јер, има тога, могао би до следећег скидања траке капитену и постројавања играча, на терену. Свако добро.