U tuči navijačkih grupa povrijeđeno šest osoba

- U Zvorniku je u tuči dvije navijačke grupe povrijeđeno šest lica, od kojih je četvoro uhapšeno, saopšteno je danas iz zvorničke Policijske uprave.

Republika Srpska 30.07.2021 | 09:47
U tuči navijačkih grupa povrijeđeno šest osoba

U tuči su učestvovala lica inicijala R.M, S.J, D.M, M.A, D.M i D.К, od kojih su nakon ukazane medicinske pomoći u zvorničkoj Opštoj bolnici uhapšeni D.M, M.A, D.M i D.К.

Prilikom tuče oštećen je automobil "golf" koje je bio pakriran u blizini.

O tuči, koja se dogodila sinoć u 23.30 časova, obaviješten je dežurni tužilac.

Policija je izvršili uviđaj i nastavlja rad u vezi ovog događaja.

(Srna) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

E neka ste

30.07.2021 09:16

Sve je to silno i bijesno, drugim riječima BAGRA! Zakon je bila prije "Titina milicija" pa udri i nikad im više neće pasti na pamet da se tuku! Tako je moglo nečije dijete naići i takvi bi rekli "šta je, šta gledaš" i onda ga istukli. Ostaviš auto i bagra ti slupa. Sad taj vlasnik mora iz svog džepa platiti da popravi svoje auto jer će se načekati najmanje godinu dana, a i više, da naplati oštetu kroz parnicu na sudu...

ODGOVORITE
Name

Igor

30.07.2021 10:30

Za koga navijaju ovi u Zvorniku ?! Hahahaha

ODGOVORITE
Name

ALEKSANDAR LAJIĆ - SRBAC

30.07.2021 12:25

Kakve to navijače grupe, postoje u Zvorniku? "River Plejt (Plata)" i "Boka Juniors"?

ODGOVORITE
Name

Re za Ljajića

30.07.2021 12:56

Druže grupe jedni za Belivuk, a drugi za Kokezu. Sada ti je jasnije. Pozzd

Name

Sport

30.07.2021 12:34

Kakvo je zanimanje "navijac"?

ODGOVORITE
Name

ALEKSANDAR LAJIĆ - SRBAC

31.07.2021 12:20

RE Sport Nikakvo. Ali, ko do "vođe" dogura, e to je već nešto. Tu ti se otvaraju mnoge opcije, na prostoru bivše "Juge" - posebno u Srbiji. "Držiš" ulicu, time i promet narko sredstava, regrutuješ mlađe kadrove sa tribine i onda oni odrađuju i te poslove, za tebe. Nakon što im dobro "ispereš" mozak. Nekada te država, iz ko zna kojih razloga, pošalje recimo u Italiju - da prekineš utakmicu reprezentacije. Kada dosadiš državi, ideš u zatvor na par decenija. Ali, nemaš brige - od "gore" navedenog posla, obezbjedio si kapital i porodicu. Isto tako "igraš i Football Manager uživo" - određuješ u klubu, a i u reprezentaciji, ko će igrati. Ako odeš na robiju, tvoji "vojnici" - prave grafite i pjevaju pjesme sa predznakom "Pravda". A ako baš za*ereš, ubije te, onaj isti, što te "napravio". Onda ti u čast, mašu i zastavama sa tvojim likom, sa tribina. Nadam se, da sam u najkraćim crtama objasnio. Jer, ima toga, mogao bi do sledećeg skidanja trake kapitenu i postrojavanja igrača, na terenu. Svako dobro.