Удовица клавијатуристе: Шабанова кола је неко пратио од хотела до ауто-пута!?

Од трагичне погибије краља народне музике Шабана Шаулића у Немачкој прошло је више од две године, а тада је подлегао и његов клавијатуриста Мирсад Керић који је био за воланом. Супруга Шабановог клавијатуристе и возача у овом случају, Ружица Керић огласила се са новим информацијама и шокирала јавност.

Забава 29.07.2021 | 21:34
Удовица клавијатуристе: Шабанова кола је неко пратио од хотела до ауто-пута!?

Наиме, она је најпре изнела своје разочарење због чињенице да је Турчину Алсину Левенту (26), који је изазвао судар, суђење поново померено, овога пута за јанауар наредне године и додала да има неке информације које жели да истражи.

Šaban Šaulić, Mirsad Kerić, kola, saobraćajna nesrećaФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН/НЕУЕ WЕСТФÄЛИСЦХЕ, ИНСТАГРАМ

Ја сам сада заиста љута, звала сам све редом па сам дошла и до главног судије, а он ми је рекао да би суђење требало да буде у септембру или октобру. Сада сам баш опет шокирана што су померили суђење, а посебно сам љута што су ту информацију прво добили медији, а не породице настрадалих. Али, не смем превише да се нервирам, ипак ја имам троје деце на које морам да мислим и да их пазим. Ја данас више никоме не верујем, ни суду, ни полицији. Ја сам одлучила да са Државног суда идем на Виши суд. Ја имам неке информације које желим да истражим. Нећу никога да оптужујем без доказа, али ћу захтевати од јавних тужиоца да истражују - наводи супруга Шабановог возача.

Она тврди да је Турчин дао изјаву захваљујући којој га не терете.

- Тај Турчин је већ дао изјаву, добро је све одглумио да му је жао, а то је на његову радост, а на нашу жалост. Ја сам тражила да се изузму све камере испред хотела да их ја прегледам, да се утврди да ли је ту било још неких сумњивих аутомобила, да ли је неко пратио Мирсадов ауто? Мирса је био искусан возач и никада није правио грешку. Искрено говорећи, за мог Мирсада и нема ко да се бори осим мене и његове деце - навела је Ружица.

Додала је да се редовно чује са Горданом Шаулић која је такође очајна јер се суђење одлаже те да планира да на прво рочиште дође са целом породицом.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/07/29/12/2662515_мирсад-кериц_фф.јпг?вер=1627554776" алт="Мирсад Керић, Шабан Шаулић, саобраћајна несрећа" /> <фигцаптион>ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН, ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

(курир.рс/есспрес.ба)

Коментари / 0

Оставите коментар