Udovica klavijaturiste: Šabanova kola je neko pratio od hotela do auto-puta!?

Od tragične pogibije kralja narodne muzike Šabana Šaulića u Nemačkoj prošlo je više od dve godine, a tada je podlegao i njegov klavijaturista Mirsad Kerić koji je bio za volanom. Supruga Šabanovog klavijaturiste i vozača u ovom slučaju, Ružica Kerić oglasila se sa novim informacijama i šokirala javnost.

Zabava 29.07.2021 | 21:34
Udovica klavijaturiste: Šabanova kola je neko pratio od hotela do auto-puta!?

Naime, ona je najpre iznela svoje razočarenje zbog činjenice da je Turčinu Alsinu Leventu (26), koji je izazvao sudar, suđenje ponovo pomereno, ovoga puta za janauar naredne godine i dodala da ima neke informacije koje želi da istraži.

Šaban Šaulić, Mirsad Kerić, kola, saobraćajna nesrećaFOTO: PRITNSCREEN/NEUE WESTFÄLISCHE, INSTAGRAM

Ja sam sada zaista ljuta, zvala sam sve redom pa sam došla i do glavnog sudije, a on mi je rekao da bi suđenje trebalo da bude u septembru ili oktobru. Sada sam baš opet šokirana što su pomerili suđenje, a posebno sam ljuta što su tu informaciju prvo dobili mediji, a ne porodice nastradalih. Ali, ne smem previše da se nerviram, ipak ja imam troje dece na koje moram da mislim i da ih pazim. Ja danas više nikome ne verujem, ni sudu, ni policiji. Ja sam odlučila da sa Državnog suda idem na Viši sud. Ja imam neke informacije koje želim da istražim. Neću nikoga da optužujem bez dokaza, ali ću zahtevati od javnih tužioca da istražuju - navodi supruga Šabanovog vozača.

Ona tvrdi da je Turčin dao izjavu zahvaljujući kojoj ga ne terete.

- Taj Turčin je već dao izjavu, dobro je sve odglumio da mu je žao, a to je na njegovu radost, a na našu žalost. Ja sam tražila da se izuzmu sve kamere ispred hotela da ih ja pregledam, da se utvrdi da li je tu bilo još nekih sumnjivih automobila, da li je neko pratio Mirsadov auto? Mirsa je bio iskusan vozač i nikada nije pravio grešku. Iskreno govoreći, za mog Mirsada i nema ko da se bori osim mene i njegove dece - navela je Ružica.

Dodala je da se redovno čuje sa Gordanom Šaulić koja je takođe očajna jer se suđenje odlaže te da planira da na prvo ročište dođe sa celom porodicom.

Mirsad Kerić, Šaban Šaulić, saobraćajna nesreća
FOTO: PRINTSCREEN, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

(kurir.rs/esspres.ba)

Komentari / 0

Ostavite komentar