НА „ГРБАВИЦУ“ СТИГЛО ПОЈАЧАЊЕ – МОЗЗАРТ НОВИ СПОНЗОР ЖЕЉЕ!

На чувеној „Грбавици“ опет се чује пјесма, а млади фудбалери Жељезничара уз подршку навијача крећу у мисију повратка на старе стазе успјеха!

Спорт 27.07.2021 | 15:11
НА „ГРБАВИЦУ“ СТИГЛО ПОЈАЧАЊЕ – МОЗЗАРТ НОВИ СПОНЗОР ЖЕЉЕ!

Шестоструки првак Премијер лиге БиХ посљедњу титулу освојио је у сезони 2012/2013, а у години када прославља 100 година постојања, Жељо покушава да се врати у горњи дио табеле. Вјетар у леђа неће имати само од вјерне публике, него и од компаније Моззарт, која се придружила породици „плавих“.

Уговор о спонзорству до 2024. године данас су потписали Назиф Хасанбеговић, предсједник клуба и Тамара Ђајић, руководилац маркетинга компаније Моззарт.

„Захвални смо компанији Моззарт на исказаној жељи и потреби улагања у спорт, а посебна захвалност за подршку коју ће у будућем периоду пружати ФК Жељезничар, највећем спортском колективу у држави. Сматрамо да је реализација нашег партнерства у оваквим условима и тржишним кретањима изузетно добра прича, позитивног карактера. Компанија Моззарт је препознала да клуб одише једном новом енергијом, амбицијама и визијом здравог развојног пута. Преговори су били интензивни, дуготрајни, али на крају успјешни за обје стране. Жељезничар и Моззарт ће остварити бројне бенефите овом сарадњом и поносни смо што ће лого Моззарта красити дрес нашег клуба“, нагласио је Хасанбеговић.

На „Грбавици“ се праве велики планови, а навијачи су препознали важан тренутак да поново испуне трибине и запјевају својим љубимцима. У првом колу Жељезничар је ремизирао са Борцем из Бањалуке (1:1), а млади тим показао је велику борбеност и потенцијал да ове сезоне направи искорак.

„Плави“ су добили велико појачање у години када се обиљежава 100 година постојања.

„Компанија Моззарт је позната по улагању у спорт на свим нивоима, од нижелигашког ранга до оног најјачег. Помажемо и неафирмисане спортове, али и оне најпопуларније као што је фудбал. Поносни смо што данас постајемо спонзори једног од најбољих спортских колектива у земљи и радујемо се сарадњи на многим пољима. Жељезничар је клуб са дугом традицијом и желимо да му пружимо подршку на путу ка старим стазама славе. Вјерујемо да ћемо новим улагањем у спорт у нашој земљи и овим партнерством помоћи клубу у остваривању амбиција у наредном периоду“, нагласила је Тамара Ђајић, руководилац маркетинга у Моззарту.

Представници компаније су послије потписивања уговора обишли стадион, а том приликом су им уручени дресови Жељезничара.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар