Код Брођанина пронашли кокаин у киндер јајету

- Полиција је приликом претреса мотоциклисте А. Г. (30) из Брода, у улици Јована Рашковића у Броду пронашла кокаин, који је био скривен у киндер јаје, потврђено је “Гласу Српске”.

Република Српска 27.07.2021 | 08:32
Код Брођанина пронашли кокаин у киндер јајету

Полиција је у недјељу вршила контролу у оквиру акције “Плантажа 21” која је усмјерена на сузбијање шверцовања наркотика.

Осумњичени наводно живи у иностранству, а бродској полицији је већ познат по “уживању” у наркотицима. Према извору блиском истрази А.Г. се наводно правдао да је дрога за личну употребу и да је то “нормално на западу”.

У Полицијској управи Добој казали су, не износећи детаље, да су код осумњиченог пронашли пластичну кутију  киндер јајета у којој се налазило 3,8 грама сумњиве супстанце.

- А. Г. је осумњичен да је починио прекршај из Закона о производњи опојних дроге. Поменута материја је одузета и биће достављена у Криминалистичко-технички центар Министарства унутрашњих послова РС у Бањалуци на вјештачење - казали су у ПУ Добој.

(Глас Српске) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Фићфирић

27.07.2021 08:40

Ја сам помислио да је откривено 3 тоне и осамсто кг, али добро је да су пронашли нешто мање од четири грама. То је доказ да се ради професионално и темељно јер ни мува не може промаћи а камоли слон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

27.07.2021 13:55

Свака част. Рекордна заплијена. Значи ризично је преносити мотоциклом, само ваздушни транспорт.

Name

Кум

27.07.2021 17:07

За ову годину је норма испуњена.