Kod Brođanina pronašli kokain u kinder jajetu

- Policija je prilikom pretresa motocikliste A. G. (30) iz Broda, u ulici Jovana Raškovića u Brodu pronašla kokain, koji je bio skriven u kinder jaje, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Republika Srpska 27.07.2021 | 08:32
Kod Brođanina pronašli kokain u kinder jajetu

Policija je u nedjelju vršila kontrolu u okviru akcije “Plantaža 21” koja je usmjerena na suzbijanje švercovanja narkotika.

Osumnjičeni navodno živi u inostranstvu, a brodskoj policiji je već poznat po “uživanju” u narkoticima. Prema izvoru bliskom istrazi A.G. se navodno pravdao da je droga za ličnu upotrebu i da je to “normalno na zapadu”.

U Policijskoj upravi Doboj kazali su, ne iznoseći detalje, da su kod osumnjičenog pronašli plastičnu kutiju  kinder jajeta u kojoj se nalazilo 3,8 grama sumnjive supstance.

- A. G. je osumnjičen da je počinio prekršaj iz Zakona o proizvodnji opojnih droge. Pomenuta materija je oduzeta i biće dostavljena u Kriminalističko-tehnički centar Ministarstva unutrašnjih poslova RS u Banjaluci na vještačenje - kazali su u PU Doboj.

(Glas Srpske) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Fićfirić

27.07.2021 08:40

Ja sam pomislio da je otkriveno 3 tone i osamsto kg, ali dobro je da su pronašli nešto manje od četiri grama. To je dokaz da se radi profesionalno i temeljno jer ni muva ne može promaći a kamoli slon.

ODGOVORITE
Name

TEŠKO NAMA

27.07.2021 13:55

Svaka čast. Rekordna zaplijena. Znači rizično je prenositi motociklom, samo vazdušni transport.

Name

Kum

27.07.2021 17:07

Za ovu godinu je norma ispunjena.